Hvordan bruger jeg Todoist med Google Now?

Business

Todoist med Google Nu er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk.

Hvad er Google Nu?

Google Nu er en intelligent, personlig assistent, der indeholder Nu-kort og stemmebaserede søgninger og kommandoer.

Hvad gør integrationen?

Google Nu giver dig mulighed for at diktere Todoist-opgaver til din mobilenhed uden at åbne Todoist-app'en.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Google Nu?

Der kræves ingen yderligere handlinger. Todoist er forbundet med Google Nu helt automatisk.

Hvordan bruger man integrationen?

Åbn Google Nu (eller sig blot "OK Google" på Android 5.0+) og sig "Note to self" eller "Take a note" efterfulgt af dine opgaveinformationer, såsom fx “Buy bread tomorrow”. Når stemmegenkendelsen er færdig, skal du blot vælge Todoist fra listen over apps, der vises. (Bemærk: Du vil kun skulle vælge Todoist første gang). En opgave kaldet “Buy bread” oprettes automatisk i din Todoist-indbakke med en forfaldsdato til morgen.

Google Now + Todoist