Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Mailbird?

Business

Hvad er Mailbird?

Mailbird er en e-mail-klient til Windows.

Hvad gør integrationen?

Mailbird giver dig mulighed for at bruge Todoist i Mailbird, så du kan være på forkant med alle dine vigtigste opgaver og projekter.

Sådan forbinder du Todoist med Mailbird

1. Klik på ikonet med tre prikker nederst til venstre i Mailbird.
  2. Søg efter Todoist og klik på afkrydsningsfeltet for at aktivere integrationen.

Sådan bruger du integrationen

Du har mulighed for at bruge Todoist i Mailbirds sidebjælke. Du kan også få adgang til en fuldskærmsversion af Todoist ved at klikke på flueben-ikonet nederst til venstre.