Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Yoke.io?

Business

Hvad er Yoke.io?

Yoke.io er en app med et personligt betjeningspanel.

Hvad gør integrationen?

Yoke.io lader dig oprette cards, så du kan følge dine Todoist-opgaver.

Sådan forbinder du Todoist med Yoke.io

1. Klik på plus-ikonet øverst til højre for at tilføje en ny liste.
  2. Klik på plus-ikonet på listen og vælg Card.
  3. Vælg Todoist.
  4. Klik på Agree for at give Yoke.io tilladelse til at tilgå dine Todoist-data.
  5. Vælg hvilket projekt, etiket, prioritet og forfaldsdato det pågældende card skal følge.
  6. Klik på knappen Add it.

Sådan bruger du integrationen

Klik på et card for at se de opgaver, det følger, og markér dem som udførte, når du er færdig med dem.