Brug Google Drev og Dropbox sammen med Todoist

Business

Ved at integrere Google Drev og Dropbox med Todoist kan du gemme og dele dine filer fra Dropbox og Google Drev (foruden filer fra din computers harddisk) direkte til dine Todoist-opgaver. Desuden kan du uploade filer til Dropbox og Google Drev og linke dem til dine Todoist-opgaver.

Google Drev & Dropbox-integrationer er ikke tilgængelige i vores Windows 10-app endnu. Vi beklager! Det kommer i fremtiden.

Sådan bruger du Google Drev og Dropbox med Todoist

1. Hold musen over en opgave, og klik på kommentarikonet, der vises ved siden af navnet.
  2. Klik på upload-ikonet, og vælg derefter den placering, hvorfra du vil uploade en fil: Google Drev eller Dropbox.
  3. Gennemse dine filer og klik på navnet på den fil, du ønsker at vedhæfte.