Tilføj en kommentar eller fil til en opgave

Business

Gem alle relevante opgaveinformationer – noter, links, filer, lydoptagelser mm. – direkte i dine opgaver med kommentarer.

1. Hold markøren over en opgave og klik på speech_bubble_web.svg talebobleikonet.
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfrit) Klik på papirclipsikonet for at tilføje en fil, eller klik på mikrofonikonet for at tilføje en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar.
  5. Når du er færdig, klikker du på Tilføj kommentar.
  1. Klik på en opgave for at åbne opgavevisningen.
  2. Klik på Kommentarfanen.
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. (Valgfrit) Klik på papirclipsikonet for at tilføje en fil, eller klik på blyantikonet for at tilføje en skitse.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar.
  6. Når du er færdig, klikker du på send-ikonet.
  1. Tryk på en opgave for at åbne opgavevisning.
  2. Tryk på android_speech-bubble.svg talebobleikonet.
  3. (Valgfrit) For at tilføje en fil eller optage en lydkommentar skal du trykke på papirclipsikonet.
  4. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar ved at trykke på bell_android.svg klokkeikonet i venstre side.
  6. Når du er færdig, trykker du på android_submit.svg send-ikonet.
  1. Tryk på en opgave for at åbne opgavevisning.
  2. Tryk på speech_bubble_ios.svg talebobleikonet.
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. (Valgfrit) For at tilføje en fil eller optage en lydkommentar skal du trykke på papirclipsikonet.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar ved at trykke på bell_ios.svg klokkeikonet i højre side.
  6. Når du er færdig, trykker du på ios_submit.svg send-ikonet.

Du kan også tilføje kommentarer og vedhæfte filer til projekter! Det er praktisk til at gemme overordnede projektinformationer på ét sted og dele dem med teammedlemmer.

FAQ

Q: Jeg samarbejder med nogen, der er bruger Todoists gratis løsning. Kan de kommentere på opgaver i delte projekter?

A: Ja, for at samarbejde effektivt, er alle i stand til at tilføje kommentarer til opgaver i delte projekter. Brugere på den gratis løsning kan imidlertid ikke tilføje vedhæftede filer eller tilføje kommentarer i projekter, der ikke er delt.