Hvordan bruger jeg Todoist sammen med PomoDone?

Business

Hvad er PomoDone?

PomoDone er en tidsmålingsapp, der bruger Pomodoro-teknikken og fungerer oveni din jobliste-tjeneste.

Hvad gør integrationen?

PomoDone giver dig mulighed for automatisk at måle, hvor meget tid du bruger på hver opgave. Du kan filtrere tidslogfiler efter kilde, projekt og dato. Du kan også dele dine logfiler med dine team-medlemmer eller eksportere dem, når det passer dig.

Hvordan forbinder jeg Todoist med PomoDone?

1. Opret en PomoDone-konto.
  2. Forbind din Todoist-konto med PomoDone.

Hvordan bruger man integrationen?

1. Vælg de Todoist-projekter, du ønsker at måle i PomoDone.
  2. Definer en PomoDone-bucket til hvert projekt, og begynd at bruge PomoDone til at måle din tid.

Pomodone + Todoist