Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Time Doctor?

Business

Hvad er Time Doctor?

Time Doctor er en tidsmålngsapp, som giver dig mulighed for at holde øje med, hvor meget tid der bruges på projekter og opgaver.

Hvad gør integrationen?

Time Doctor giver dig mulighed for at se, hvor meget tid der bruges på Todoist-projekter og -opgaver.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Time Doctor?

1. Installer Time Doctor på dit skrivebord (macOS, Windows eller Linux).
  2. Åbn dit Betjeningspanel.
  3. Klik på dit firmanavn øverst til venstre for at udvide menuen.
  4. Vælg Your Integrations.
  5. Klik på Todoist.
  6. Aktiver Todoist-integrationen ved hjælp af ON/OFF skifteren.
  7. Godkend med dine Todoist-kontooplysninger.

Hvordan bruger man integrationen?

Klik på en vilkårlig Todoist-opgave i Time Doctor-app'en for at begynde at måle, hvor lang tid brugere anvender på at arbejde på den.