Brug IFTTT sammen med Todoist

Business

IFTTT (If This Then That) giver dig mulighed for at oprette stærke forbindelser (også kendt som "applets") mellem forskellige slags apps og tjenester, såsom at tilføje populære Reddit-indlæg til din læseliste, omdanne dine Google Kalender-begivenheder til opgaver, underrette alle på Slack, når en ny opgave er blevet oprettet med mere.

Klik på linket nedenfor for at udforske og konfigurere dine Todoist-applets: Todoist IFTTT-applets oprettet af brugere.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Todoist’s IFTTT-kanal og aktiver den på din IFTTT-konto.

Brug af integrationen

Link din Todoist-konto til over 200 forskellige kanaler, herunder Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit og mange flere.