Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Mailplane?

Business

Hvad er Mailplane?

Mailplane er en e-mail-klient til macOS.

Hvad gør integrationen?

Mailplane lader dig oprette opgaver baseret på Mailplane-samtaler.

Sådan forbinder du Todoist med Mailplane

Todoist er automatisk forbundet med Mailplane.

Sådan bruger du integrationen

1. Åbn en samtale i Mailplane.
  2. Vælg den tekst, du gerne vil se i kommentarafsnittet for den nye opgave. Mailplane kopierer hele den aktuelle besked, hvis du ikke vælger nogen tekst.
  3. Vælg File → Save Clip → Todoist (eller brug genvejen Cmd + Shift + E)
  4. Brug dialogboksen Quick Add til at tilpasse opgaveoplysninger, og vælg derefter Add Task for at gemme opgaven i Todoist.