Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Mailplane?

Business

Hvad er Mailplane?

Mailplane er en e-mailklient.

Hvad gør integrationen?

Mailplane lader dig oprette opgaver baseret på Mailplane-samtaler.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Mailplane?

Der kræves ingen yderligere handlinger. Todoist er forbundet med Mailplane helt automatisk.

Hvordan bruger man integrationen?

1. Åbn en samtale i Mailplane.
  2. Vælg den tekst, du gerne vil se i kommentarafsnittet for den nye opgave. Mailplane kopierer hele den aktuelle besked, hvis du ikke vælger nogen tekst.
  3. Vælg File -> Save Clip -> Todoist (eller du kan bruge genvejen Cmd+Shift+E)
  4. Brug dialogboksen Quick Add til at tilpasse opgaveoplysninger, og vælg derefter Add Task for at gemme opgaven i Todoist.