Konfiguration af proxyen for Outlook-plugin

Business

For at konfigurere proxy'en til Todoists Outlook plugin skal du klikke på det lille pil-ikon under Todoists Opret opgave-knap i Outlook-værktøjslinjen.

1-outlook-old-todoist-setting.jpgPå konfigurationsskærmen, der vises, vil du kunne vælge mellem:

• Ingen proxy - hvis din forbindelse ikke bruger en proxy.
  • Systemproxy-indstillinger - bruge Windows' standardindstillinger for proxy.
  • Manuel proxy konfiguration - indtaste proxy-adressen og porten.