Tildel en opgave til en anden

Business

Du kan nemt tildele en opgave til et vilkårligt teammedlem. Når du tildeler en opgave til en person, vil vedkommende blive underrettet om den tildelte opgave. Hvis du tilføjer en forfaldsdato, vises opgaven i den pågældende persons visninger for I dag og Næste 7 dage, når det bliver relevant.

Du er nødt til at dele projektet med personen, før du tildeler vedkommende en opgave.

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et vilkårligt delt projekt klikker du på assign_web.svgtildelingsikonet til højre for opgavens navn.
  2. Vælg personens navn i drop-down-menuen.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + Tilføj opgave.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + (plussymbolet) efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i drop-down-menuen.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et vilkårligt delt projekt højreklikker du på en opgave og vælger Tildel.
  2. Vælg personens navn i menuen.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + Tilføj opgave.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + (plussymbol) efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i drop-down-menuen.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et vilkårligt delt projekt trykker du på opgaven for at åbne opgavevisningen.
  2. Tryk på assign_ios.svgtildelingsikonet.
  3. Vælg personens navn i pop-op-menuen.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og tryk på + knappen.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + (plussymbol) efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i drop-down-menuen.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et vilkårligt delt projekt trykker du på opgaven for at åbne opgavevisningen.
  2. Tryk på assign_ios.svgtildelingsikonet.
  3. Vælg personens navn i pop-op-menuen.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og tryk på + knappen.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + (plussymbol) efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i drop-down-menuen.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

Når du samarbejder med andre i Todoist, kan du holde alle opdateret med kommentarer. Del flere opgaveoplysninger eller upload relevante filer – alt holdes pænt organiseret sammen med opgaven.