Få en faktura for Premium

Business

Har du brug for en faktura på dit køb af Todoist Premium? Intet problem.

Du kan nemt finde og downloade fakturaer på denne måde:

1. Log ind på din Todoist-konto på todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre på siden og vælg Todoist indstillinger.
  3. Klik på fanen Abonnementer.
  4. Under Kvitteringer finder du den kvittering, du skal bruge fakturaen til, og klikker på Download.

Payments.pngI afsnittet Abonnement kan du se din nuværende løsning, opdatere din betalingsmetode, tilføje faktureringsoplysninger (dit firmanavn, adresse, moms-id osv.) og downloade dine fakturaer.

Denne mulighed er kun tilgængelig for betalinger foretaget direkte via vores hjemmeside ved brug af et kredit-/betalingskort eller PayPal. Hvis du har betalt via Apples App Store, Google Play Store eller Microsoft Store, kan en faktura kun udstedes af den relevante sælger (Apple, Google eller Microsoft).