Få en faktura for Todoist Premium

Business

Har du brug for en faktura på dit køb af Todoist Premium? Intet problem!

Du kan nemt finde og downloade fakturaer på denne måde:

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre og vælg Todoist Indstillinger.
  3. Klik på fanen Abonnementer.
  4. Under Kvitteringer finder du den kvittering, du skal bruge og klikker på Download.

I afsnittet Abonnement kan du se din nuværende løsning, opdatere din betalingsmetode, tilføje faktureringsoplysninger (dit firmanavn, adresse, moms-id osv.) og downloade dine fakturaer.

Denne mulighed er kun tilgængelig for betalinger foretaget direkte via vores webside ved brug af et kredit-/betalingskort eller PayPal. Hvis du har betalt via Apples App Store, Google Play Butik eller Microsoft Store, kan en faktura kun udstedes af den relevante sælger (Apple, Google eller Microsoft).