Sådan bruger du indbakken bedst

Business

Din Indbakke er som udgangspunkt det bedste sted at tilføje nye opgaver, så du hurtigt kan få dem ud af hovedet for derefter at vende tilbage senere og lægge en plan. Det er en fantastisk måde at rydde op i dine tanker, så du kan fokusere på det, du laver lige nu.

For at tilføje en opgave til din indbakke tager du blot den nærmeste Todoist-app – på dit skrivebord, telefon, ur eller på anden måde – klikker eller trykker på symbolet for tilføj opgave +, skriver din opgaves navn og gemmer opgaven. Enhver opgave, der ikke er tilføjet til et bestemt projekt, tilføjes som standard til din indbakke.

Gennemgå og ryd regelmæssigt op i din indbakke. Afsæt et par minutter hver dag eller uge til at behandle alle de opgaver, der er blevet indsamlet i din indbakke.

Som en tommelfingerregel bør du udføre en opgave med det samme, hvis den tager mindre end 2 minutter at udføre.

Opgaver, der tager længere tid, skal du flytte til det rigtige projekt. Hvis du kan, bør du tilføje en forfaldsdato, så du ikke glemmer at vende tilbage til dem senere.

På apps til web, macOS og skrivebordet kan du trække og slippe en opgave til et andet projekt i menuen i venstre side.

Vær ikke bange for at slette opgaver fra din indbakke. Det er ok at beslutte, at en opgave egentlig ikke kræver din opmærksomhed. Du kan slette opgaven, eller flytte den til et "En skønne dag" -projekt til senere overvejelse.

Lær mere om indbakken