Sådan bruger du etiketter bedst

Business

Etiketter giver dig mulighed for at gruppere opgaver på en måde, der giver mening for din arbejdsgang. Nogle gange ønsker du måske kun at se de opgaver, du skal arbejde på om natten, andre gange vil du kun se på opgaver, du kan klare derhjemme.

Start med at oprette en etiket. Lad os sige, at du ønsker at holde styr på natlige opgaver. Opret en etiket du kalder "Nat" ved at skrive @Nat i opgavefeltet, når du tilføjer en ny opgave. Du vil se muligheden for at oprette en ny etiket i drop-down-menuen.

Tilføj etiketterne til dine opgaver. For hver opgave, du skal udføre om natten tilføjer du etiketten @Nat ved at skrive den i opgavens navn.

Se alle opgaver med en etiket. Se alle opgaver med etiketten @Nat fra fanen Etiketter i dit navigationspanel.

Der findes utallige måder at bruge etiketter på. Her er et par eksempler til at inspirere dig:

Hvor lang tid vil det tage at udføre dine opgaver?

• @5min
  • @30min
  • @60min

Du kan tilføje disse etiketter til enhver opgave i projektet for at gøre det nemmere at estimere den samlede tid, det vil tage at færdiggøre projektet.Labels_30min.png

Hvornår ønsker du at arbejde på denne opgave?

• @dag
  • @aften
  • @nat
  • @afventer (hvis du venter på noget, før du kan starte)

Hvilken type arbejde laver du??

• @e-mail
  • @tekst
  • @design
  • @udvikling

Hvor meget har du nået på denne opgave?

• @25_procent
  • @50_procent
  • @75_procent

Er dette et hjemmeprojekt, et personligt projekt eller et arbejdsprojekt?

• @hjemme
  • @privat
  • @arbejde

Hvor ønsker du at arbejde på denne opgave?

• @kontoret
  • @derhjemme
  • @træningscenteret

Du kan spare tid ved at give flere opgaver etiketter på én gang.

Lær mere om etiketter: