Sådan bruger du etiketter bedst

Business

Opret en etiket

Etiketter giver dig mulighed for at gruppere opgaver på en måde, der giver mening for din arbejdsgang. Nogle gange ønsker du måske kun at se de opgaver, du skal arbejde på om natten. Andre gange vil du kun se på opgaver, du kan klare derhjemme.

Lad os sige, at du ønsker at holde styr på natlige opgaver. Opret en etiket, du kalder "Nat" ved at skrive @Nat i opgavefeltet, når du tilføjer en ny opgave. Du vil se muligheden for at oprette en ny etiket i rullemenuen.

Tilføj etiketter til dine opgaver

Med udgangspunkt i eksemplet ovenfor bør du for hver opgave, du skal udføre om natten, tilføje etiketten @Nat ved at skrive den ind i opgavens navn.

Du kan også tilføje en etiket til en eksisterende opgave ved at åbne opgavens opgavevisning og vælge etiketikonet.

Vis alle opgaver med etiket

Du kan finde en komplet liste over dine etiketter ved at tilgå visningen Filtre og etiketter (denne vil være placeret lige under din Kommende -visning) i navigationsruden. Når du har åbnet denne visning, skal du scrolle ned til Etiketter. Vælg en vilkårlig etiket, for at få en komplet liste over alle opgaver med den tildelte etiket.

Forskellige måder at bruge etiketter på

Der findes utallige måder at bruge etiketter på. Her er et par eksempler til inspiration:

Hvor lang tid vil det tage at udføre dine opgaver?

• @5min
  • @30min
  • @60min
Du kan tilføje disse etiketter til enhver opgave i projektet for at gøre det nemmere at estimere den samlede tid, det vil tage at færdiggøre projektet. Labels_30min.png

Hvornår ønsker du at arbejde på denne opgave?

• @dag
  • @aften
  • @nat
  • @afventer (hvis du venter på noget, før du kan starte)

Hvilken slags arbejde laver du?

• @e-mail
  • @tekst
  • @design
  • @udvikling

Hvor meget har du nået på denne opgave?

• @25_procent
  • @50_procent
  • @75_procent

Er dette et hjemmeprojekt, et personligt projekt eller et arbejdsprojekt?

• @hjemme
  • @privat
  • @arbejde

Hvor ønsker du at arbejde på denne opgave?

• @kontoret
  • @derhjemme
  • @træningscenteret

Lær mere om etiketter