Sådan planlægger du din uge

Business

Få et preview af den kommende uge med Kommende-visningen. Du kan se alle opgaver, der forfalder i de kommende 7 dage (eller mere) på tværs af alle dine projekter, og du kan omrokere dine opgaver til en mere realistisk tidsplan. Her er et par bedste praksisser til at foretage en ugentlig gennemgang:

Sørg for, at din uge kan lade sig gøre. Måske kan du se, at nogle dage i løbet af ugen er lidt for overfyldte med opgaver. Omlæg disse opgaver ved at trække og slippe dem til deres nye datoer.

Du bør muligvis planlægge færre opgaver til torsdag og fredag for at gøre plads til opgaver, du ikke nåede til tidligere på ugen.

Ryd din uge. Hvis en opgave er for stor til at du kan udføre den i denne uge, kan du omlægge den til næste uge ved at bruge genvejene til at udskyde i opgaveplanlæggeren.

Hav dine aftaler i rækkefølge. Det er dejligt at have en fornemmelse af, hvilke kommende aftaler du har, så du kan planlægge din uge i overensstemmelse hermed. Tilføj et forfaldstidspunkt til alle tidsfølsomme opgaver og opret en påmindelse for at sikre dig, at du ikke glemmer dem.

Husk at lave din ugentlige gennemgang hver søndag ved at tilføje en tilbagevendende ugentlig opgave "Planlæg ugen".