Sådan bruger du projekter bedst

Business

Uanset om du planlægger en præsentation, forbereder et event eller laver en hjemmeside, så opret et projekt, så alle de vigtige detaljer gemmes ét centralt sted.

Start med at kvik-tilføje opgaver til dit projekt. Fyld dit nye projekt med alle de relevante opgaver, du kan komme i tanke om. Det er en brainstorm -- der findes ikke dårlige ideer. Du kan tilføje en opgave direkte til dit projekt ved at klikke/trykke på knapperne Tilføj opgave eller + knappen i projektet.

Når du kvik-tilføjer en ny opgave, kan du med det samme flytte den til et projekt ved at skrive "#" direkte i opgavefeltet og indtaste navnet på projektet.

Giv dit projekt en tidslinje ved at angive forfaldsdatoer

Noget arbejde skal udføres her og nu, mens andre opgaver kan vente. For at sikre, at du får tingene gjort til tiden, skal du angive hver opgaves forfaldsdato.

Angiv en forfaldsdato ved at indtaste datoen i opgavens navn, som fx "I dag", "Næste torsdag" eller "12. marts".

Når dine forfaldsdatoer er angivet, kan du nemt se, hvilke opgaver der forfalder som de næste i dit projekt:

Hold fokus på vigtige opgaver ved hjælp af opgaveprioriteter

Nogle opgaver er vigtigere end andre. Gennemgå dit projekt og sæt dine vigtigste opgaver som prioritet 1. De vil blive vist som røde, så du ved, hvad du skal arbejde på først.

Organiser dit projekt ved hjælp af sektioner

Hvis du ønsker at opdele dit projekt i forskellige dele, kan du gøre det ved at oprette sektioner og føje dine opgaver til deres relevante sektion.

Ikke helt klar over, hvad en sektion er? Klik her for at lære mere.

Du kan derefter trække og slippe opgaver for at omrokere dem som underopgaver under hver sektion.

Du kan også trække underopgaver hen under enhver anden opgave.

Find ud af mere om projekter