Sådan bruger du filtre bedst

Business

Efterhånden som dit Todoist bliver fyldt op med opgaver, bliver det sværere at finde det, du har brug for. Det er her filtre kommer til sin ret.

Filtre giver dig mulighed for at oprette tilpassede visninger til dine opgaver baseret på deres navn, forfaldsdato, projekt, etiket, prioritet, oprettelsesdato med mere. På den måde kan du fuldstændigt tilpasse, hvordan du finder de mest relevante opgaver på et givent tidspunkt.

Hvis du fx ønsker at se hver enkelt opgave i Todoist uden forfaldsdato, skal du klikke på filteret Ingen forfaldsdato, der er tilgængelig under standard Filtre i dit navigationspanel:

Lær at bruge filtre ved at prøve et par af standardindstillingerne i dit navigationspanel under Filtre:

• Filtret Ingen forfaldsdato viser hver enkelt opgave i Todoist uden en forfaldsdato.
  • Filtret Prioritet 1 viser dig alle opgaver i Todoist med prioritet 1.
  • Filtret Vis alt viser hver enkelt opgave i Todoist i én lang liste.

Du kan nu oprette dine egne filtre for at se de opgaver, der er vigtige for dig. Her er et par forslag til at starte med:

Filternavn

Filterforespørgsel

Filterbeskrivelse

Ikke-planlagte arbejdsopgaver

#Arbejde & ingen forfaldsdato

Se alle ikke-planlagte opgaver i dit #Arbejde-projekt.

Vigtige opgaver i de næste 2 uger

(P1 | P2) & 14 dage

Se alle højt prioriterede opgaver for de næste to uger.

Ældre end en måned

Oprettet før: -30 dage

Du bør sikre dig, at gamle opgaver ikke går i glemmebogen. For at gøre det kan du bruge et filter, der finder de opgaver, der blev oprettet for mere end 30 dage siden.

Lørdag nat

Lørdag & @nat

Du kan også bruge etiketter i filtre. Så hvis du bruger etiketter såsom @nat til at holde styr på opgaver, du arbejder på om natten, kan du tjekke om du er ledig lørdag nat med dette filter.

Tildelt til mig

#projekt & tildelt til: mig

Hvis du arbejder med et team på et delt projekt, vil du opdage, at du har fået tildelt nogle opgaver. En hurtig måde at se hver eneste opgave, du er blevet tildelt i et projekt, er et projekt- og tildelingsfilter.

Hvis der er et filter, du ofte tjekker, så tilføj det til dine Favoritter.

Opdag et udvalg af nyttige filtre