Sådan samarbejder du med andre

Business

Nogle projekter er for store til at tackle alene. Del dine projekter med andre, så I kan arbejde på dem sammen.

Start med at rydde op i det projekt, du ønsker at dele. Samarbejde afhænger af tydelig kommunikation. Så før du inviterer dine teammedlemmer til dit Todoist-projekt, bør du sørge for at det har et godt navn og er velorganiseret, så folk ikke bliver overvældet, når de ankommer.

Organiser dit Todoist-projekt ved hjælp af Hurtig og nem vejledning til udførelse af et projekt i Todoist.

Del dit projekt med dine teammedlemmer. Når alt er på plads, er du klar til at invitere dine teammedlemmer til at samarbejde på dit projekt.

Når et teammedlem accepterer invitationen, vil vedkommende se alt i projektet: opgaver, forfaldsdatoer, prioriteter, kommentarer med mere.

Tildel personen sin første opgave. Sørg for, at dine teammedlemmer er klar over, hvad de arbejder på ved at tildele dem deres første opgave. De får en notifikation om opgaven og kan gå i gang, når de er klar.

For at sikre, at dine teammedlemmer udfører deres opgaver til tiden, kan du give opgaven en forfaldsdato, hvilket gør at opgaven vises i deres I dag-visning, når forfaldsdagen oprinder.

Diskuter opgaver sammen ved hjælp af kommentarer. Når du eller et teammedlem ønsker at sparre ideer med hinanden eller diskutere detaljerne for en opgave, skal du blot tilføje en kommentar til opgaven.

Med kommentarer kan alle stille spørgsmål, diskutere forhåndenværende opgaver og også vedhæfte supplerende dokumentation -- uanset om det er billeder, PDF-filer, videoer eller lignende.

Opbyg en ugentlig rytme. For at sikre, at tingene går godt, bør du følge op på dine delte projekter hver uge. Der er et par ting, du bør holde øje med:

• Sørg for, at alle opgaver er blevet korrekt tildelt.
  • Sørg for, at alle opgaver har en forfaldsdato.
  • Udfør alle opgaver, der er færdige, men ikke markeret som udførte endnu.

Når alt er tildelt, dateret og prioriteret, har du ingen problemer med at følge fremgangen i dit projekt og sikre, at alt kører, som det skal.

Glem aldrig at tjekke dine delte projekter ved at tilføje en tilbagevendende, ugentlig opgave kaldet "Gennemgå delte projekter".

Lær mere om at arbejde sammen som et team i Todoist:

Brug Todoist med Twist for den bedste blanding af opgavestyring, teamwork og kommunikation.