Hvordan fjerner jeg opgaver og begivenheder, der er oprettet med Google Kalender-integrationen?

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Hvis integrationen mellem dit Todoist og Google Kalender er blevet fjernet, vil de opgaver og begivenheder, der blev oprettet i din Google Kalender og Todoist-konto stadig blive vist. Sådan fjerner du dem:

Hvis du har oprettet integrationen med en nyoprettet Google Kalender (standard valgmulighed):

1. Åbn Todoists app til web.
  2. Gå til det projekt, som dine Google Kalender-begivenheder er blevet synkroniseret med.
    1. Hvis du ikke er sikker på, hvilket projekt der blev synkroniseret, skal du finde en synkroniseret Todoist-opgave i din Google Kalender og søge efter den opgave i Todoist.
  3. Markér og slet alle opgaver, der er blevet synkroniseret fra Google Kalender.
  4. Derefter åbner du Google Kalender.
  5. I venstre panel, under Mine kalendere, klikker du på X til højre for den kalender, der blev oprettet under opsætningen af integrationen, der som standard kaldes Todoist.
  6. Bekræft, at du vil slette kalenderen ved at vælge Fjern kalender.

Hvis du har oprettet integrationen med din primære Google Kalender:

1. Åbn Todoists app til web.
  2. Gå til det projekt, som dine Google Kalender-begivenheder er blevet synkroniseret med.
    1. Hvis du ikke er sikker på, hvilket projekt der blev synkroniseret, skal du finde en synkroniseret Todoist-opgave i din Google Kalender og søge efter den opgave i Todoist.
  3. Markér og slet alle opgaver, der er blevet synkroniseret fra Google Kalender.
  4. Derefter åbner du Google Kalender.
  5. I venstre panel, under Mine kalendere, fravælger du alle kalendere undtagen den, der blev synkroniseret til din Todoist-konto, så du ikke ved et uheld fjerner opgaver fra andre kalendere.
  6. Højreklik på hver begivenhed, der er blevet synkroniseret fra Todoist og vælg Slet. Gør dette for alle begivenheder, der er blevet synkroniseret fra dine Todoist-projekter.

Hvis du vil oprette en ny integration med Google Kalender, skal du følge de trin, der er beskrevet i denne artikel: Hvordan bruger jeg Todoist med Google Kalender?