Har Todoist et mørkt tema?

Business

Ja, Todoist har mørke temaer til alle dine enheder!

Lær, hvordan du aktiverer det ved at ændre dine farvetemaer.

FAQ

Q: Har Todoist et helt sort tema til (AM)OLED-skærme?

A: Nej. Selvom et helt sort tema sparer lidt batteri i forhold til vores nuværende mørke tema, anser vi ikke forskellen i strømforbrug betydelig nok (0,3% mW). Uden et fuldt redesign vil understøttelse af et helt sort tema gøre det vanskeligere at skelne mellem visuelle hierarkier og dybde.

Q: Skifter Todoist automatisk til mørkt tema, når jeg skifter til mørk tilstand på iOS eller mørkt tema på Android?

A: Ja, på iOS er der en indstilling til Automatisk mørk tilstand - kaldet Automatisk mørkt tema på Android - der får Todoist til at skifte til mørkt tema, når du sætter din enhed til mørk tilstand. Lær, hvordan du aktiverer det på begge platforme i disse instruktioner.