Opret et projekt

Business

Når du arbejder på noget, der kræver mere end en enkelt opgave, er et projekt den bedste måde at organisere det på. Sådan opretter du et nyt projekt:

1. Klik på + ikonet i venstre navigationsmenu ud for Projekter.
  2. Skriv navnet på dit nye projekt.
  3. Hvis du vil ændre projektets farve, skal du klikke på farveprikken til venstre for dit projektnavn.
  4. Klik på Tilføj projekt for at oprette projektet.
  5. (Valgfrit) Du kan derefter trække og slippe dit projekt til et nyt sted på din projektliste, eller gøre dit projekt til et underprojekt.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Tryk på Projekter.
  3. Scroll til bunden af din projektliste og tryk på + Tilføj projekt.
  4. Skriv navnet på dit nye projekt.
  5. Vælg en farve til dit projekt fra farve drop-down.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil gøre dit nye projekt til et underprojekt, skal du trykke på feltet Overordnet og vælge det projekt, du vil have dit nye projekt indlejret under.
  7. (Valgfrit) For at dele dit nye projekt med en anden, skal du trykke på Tilføj team-medlemmer.
  8. (Valgfrit) Hvis du ønsker at gemme dit projekt som en favorit, skal du trykke på afkrydsningsfeltet Favorit.
  9. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet øverst til højre for at oprette projektet.
  1. Mens du er på din Todoist-hovedside, skal du trykke på + ikonet ud for Projekter.
  2. Skriv navnet på dit nye projekt.
  3. For at give dit projekt en farve, trykker du på Farvefeltet.
  4. (Valgfrit) For at dele dit nye projekt med en anden, skal du trykke på Delt og tilføje team-medlemmer.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil gøre dit nye projekt til et underprojekt, skal du trykke på feltet Overordnet og vælge det projekt, du vil have dit nye projekt indlejret under.
  6. Når du er færdig, trykker du på Færdig øverst til højre for at oprette projektet.
  1. Klik på fanen Projekter i venstre side af Todoist.
  2. Scroll ned i bunden af din projektliste.
  3. Klik på + Tilføj projekt.
  4. Indtast navnet på projektet i panelet i højre side.
  5. Vælg en farve til dit projekt fra farve drop-down.
  6. For at dele dit nye projekt med en anden, klikker du på + Tilføj personer.
  7. Klik på Gem.
Når du opretter et projekt, kan du ikke bruge @, #, +, og = i projektets titel. De eneste specialtegn, der er tilladt i projektnavne, er ., _, og -.
Få en flyvende start på dit projekt ved at læse En hurtig og nem vejledning til at udføre et projekt i Todoist.