Videresend e-mails til Todoist

Business

Du kan nemt videresende dine e-mails fra enhver e-mail-klient til Todoist for at tilføje dem som opgaver eller kommentarer.

Videresend til projekter

Du kan gøre dine e-mails til Todoist-opgaver ved at videresende dem til et projekt. Emnelinjen bliver til navnet på opgaven, og indholdet vil blive tilføjet som en kommentar. Alle vedhæftede filer, der er mindre end 25 MB, vil også blive vedhæftet.

Sådan får du e-mail-adressen til et projekt

1. Klik på web_three-dots.svgikonet med tre prikker øverst til højre i et projekt.
  2. Vælg E-mail opgaver til dette projekt.
  3. Klik på Kopier til udklipsholder ud for den angivne e-mail-adresse.

Brug denne e-mail-adresse til at videresende e-mails til projektet.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få et projekts e-mail-adresse via iOS-appen. Brug venligst web-appen i stedet.
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få et projekts e-mail-adresse via Andriod-appen. Brug venligst web-appen i stedet.
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få et projekts e-mail-adresse via Windows 10-appen. Brug venligst web-appen i stedet.

Du kan også tilføje forfaldsdatoer, etiketter, prioritetsniveauer og opgaveansvarlig direkte fra din e-mail-klient. Du skal blot inkludere en af disse ting i e-mailens emne eller hvor som helst over din signatur i indholdet af din e-mail:

Tilføj en forfaldsdato (og -tidspunkt)

For at planlægge opgaven med det samme tilføjer du < date forfaldsdato>. For eksempel er <date i morgen><date 22/12>, date hver anden dag> og <date hver sidste dag> alle understøttet. Du kan bruge enhver af Todoists understøttede formater for forfaldsdato og tilbagevendende forfaldsdato.

Ordet date er påkrævet, når du tilføjer en forfaldsdato. Hvis du fx tilføjer <i morgen> vil det ikke virke, men det vil det gøre, hvis du skriver <date i morgen>.

Tilføj etiketter

For at tilføje en etiket tilføjer du @etiketnavn. For eksempel @arbejde, @e-mail eller @ 5min.

Angiv prioritetsniveauet

For at tilføje en prioritet tilføjer du blot p1, p2 eller p3.

Tildel den til et teammedlem

For at tildele opgaven, når du videresender e-mailen til et delt projekt, tilføjer du +fornavnefternavn på den opgaveansvarlige. Hvis du fx samarbejder med Pia Jørgensen og du vil tildele opgaven til hende, skal du blot tilføje +PiaJørgensen.

Videresend til kommentarer

Du kan også videresende e-mails til Todoist som kommentarer. Det er perfekt, når du skal vedhæfte oplysninger til en eksisterende opgave eller projekt.

Sådan får du e-mail-adressen til en opgave

1. Klik på informationsikonet til højre for en opgave for at åbne opgavevisningen.
  2. Klik på web_three-dots.svgikonet med tre prikker.
  3. Vælg Tilføj kommentarer via e-mail.
  4. Klik på Kopier til udklipsholder ud for den angivne e-mail-adresse.

Brug denne e-mail-adresse til at videresende e-mails til opgaven.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få en opgaves e-mail-adresse via iOS-appen. Brug venligst web-appen i stedet.
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få en opgaves e-mail-adresse via Android-appen. Brug venligst web-appen i stedet.
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få en opgaves e-mail-adresse via Windows 10-appen. Brug venligst web-appen i stedet.