Videresend e-mails til Todoist

Business

Du kan nemt videresende dine e-mails fra enhver e-mail-klient til Todoist for at tilføje dem som opgaver eller kommentarer. Sådan gør du:

Videresend til projekter

Du kan gøre dine e-mails til Todoist-opgaver ved at videresende dem til et projekt. Emnelinjen bliver til navnet på opgaven, og indholdet vil blive tilføjet som en kommentar. Alle vedhæftede filer, der er mindre end 25 MB, vil også blive vedhæftet.

For at få et projekts e-mail-adresse:

1. Gå til web-app'en, og åbn det projekt, du ønsker at sende til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg E-mail opgaver til dette projekt.
  4. Klik på Kopier til udklipsholder ud for den angivne e-mail-adresse.
  5. Begynd at videresende dine e-mails til denne adresse.

Du kan også tilføje forfaldsdatoer, etiketter, prioritetsniveauer og opgaveansvarlig direkte fra din e-mail-klient. Du skal blot inkludere en af disse ting i e-mailens emne eller hvor som helst over din signatur i indholdet af din e-mail:

Forfaldsdatoer

For at planlægge opgaven med det samme tilføjer du < date forfaldsdato>. For eksempel er <date i morgen>,<date 12/01/2019>, <date hver anden dag> og <date hver sidste dag> alle understøttet. Du kan bruge enhver af Todoists understøttede formater for forfaldsdato og tilbagevendende forfaldsdato.

Ordet date er påkrævet, når du tilføjer en forfaldsdato. Hvis du fx tilføjer <i morgen> vil det ikke virke, men det vil det gøre, hvis du skriver <date i morgen>.

Etiketter

For at tilføje en etiket tilføjer du @etiketnavn. For eksempel @arbejde, @e-mail eller @ 5min.

Prioriteter

For at tilføje en prioritet tilføjer du blot p1, p2 eller p3.

Opgaveansvarlig (forbeholdt delte projekter)

For at tildele opgaven tilføjer du +fornavnefternavn på den opgaveansvarlige. Hvis du fx samarbejder med Pia Jørgensen og du vil tildele opgaven til hende, skal du blot tilføje +PiaJørgensen.

Alternativt kan du også bruge +PiaJ (fornavn og første bogstav i efternavnet) eller +Jørgensen (kun efternavnet).

Videresend til kommentarer

Du kan også videresende e-mails til Todoist som kommentarer. Det er perfekt, når du skal vedhæfte oplysninger til eksisterende opgaver eller projekter.

1. I web-app'en skal du klikke på kommentar-ikonet for opgaven eller projektet, du ønsker at sende din e-mail til.
  2. Klik på e-mail-ikonet.
  3. Videresend dine e-mails til den adresse, du får vist.