Skift din startvisning

Business

Når du åbner Todoist, så sørg for at du ser de opgaver, der er vigtigst for dig, ved at vælge din startvisning.

Som standard er startvisningen din I dag-visning, men du kan ændre det til præcis det, du ønsker:

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Åbn fanen Generelt.
  4. Åbn rullemenuen for Startvisning.
  5. Vælg din nye startvisning. Du kan vælge en visning som fx Indbakke, I dag eller Kommende, eller vælge et vilkårligt af dine egne projekter, etiketter eller filtre.
  1. Swipe op på den nederste app-bjælke for at åbne menuen.
  2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at åbne Indstillinger.
  3. Åbn fanen Generelt.
  4. Vælg Startvisning.
  5. Vælg din nye startvisning. Du kan vælge en standardvisning som fx Indbakke eller Kommende, eller vælge et vilkårligt af dine egne projekter, etiketter eller filtre.
  6. Hvis du ønsker, at dette også skal være startvisningen på dine andre enheder, skal du afkrydse Synkroniser startvisning.
  1. Mens du er på din Todoist-hovedside, skal du trykke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Vælg Startvisning.
  4. Vælg din nye startvisning. Du kan vælge en standardvisning som fx Indbakke eller Kommende, eller vælge et vilkårligt af dine egne projekter, etiketter eller filtre.
  5. Hvis du ønsker, at dette også skal være startvisningen på dine andre enheder, skal du afkrydse Synkroniser startvisning.