Abonner på eller afmeld e-mails fra Todoist

Business

Ved at opdatere dine abonnementsindstillinger for e-mail kan du sikre, at du kun modtager e-mails om de ting, der er vigtige for dig. Her er de forskellige typer af e-mails, du kan modtage fra os:

• Dagsoversigt: Inkluderer produktivitetsstatistik og opgaver, der forfalder i dag. Sendes hver morgen.
  • Nyhedsbrev: Inkluderer produktnyheder fra Todoist-teamet. Sendes normalt én gang om måneden eller mindre.
  • Tips og tricks: Tips til produktivitet. Sendes normalt én gang om måneden.
  • Todoist Business: Vigtige oplysninger om din Todoist Business-konto.

Sådan ændrer du, hvilke e-mails du abonnerer på

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Åbn fanen Notifikationer.
  4. Scroll ned til Todoist e-mails.
  5. Brug skifterne ud for e-mails for at vælge dem, du gerne vil modtage.
  6. Vælg Opdater.
  1. Swipe op på den nederste app-bjælke for at åbne menuen.
  2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at åbne Indstillinger.
  3. Vælg Notifikationer.
  4. Tryk på Abonnerede e-mails.
  5. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge, hvilke e-mails du ønsker at modtage.
  1. Tryk på tandhjulsikonet i toppen for at åbne Indstillinger.
  2. Tryk på Notifikationer.
  3. Tryk på Abonnerede e-mails.
  4. Brug skifteren til at vælge, hvilke e-mails du ønsker at modtage.
For at modtage (eller stoppe med at modtage) e-mails om aktivitet i dine delte projekter, skal du opdatere dine Notifikationsindstillinger.