Abonner på eller afmeld e-mails fra Todoist

Business

Sørg for, at du kun modtager e-mails om de ting, du er interesseret i, ved at opdatere dine abonnementsindstillinger for e-mail. Her er de forskellige typer af e-mails, du kan modtage fra os:

• Dagsoversigt: Inkluderer produktivitetsstatistik og opgaver, der forfalder i dag. Sendes hver morgen.
  • Nyhedsbrev: Inkluderer produktnyheder fra Todoist-teamet. Sendes normalt en gang om måneden eller mindre.
  • Tips og tricks: Tips til produktivitet. Sendes normalt én gang om måneden.
  • Todoist Business: Vigtige oplysninger om din Todoist Business-konto.
For at modtage (eller stoppe med at modtage) e-mails om aktivitet i dine delte projekter, skal du opdatere dine Notifikationsindstillinger.

Sådan opdaterer du dine abonnementsindstillinger for e-mails.

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Klik på Indstillinger > Generelt.
  3. Scroll ned til E-mails.
  4. Brug drop-down-menuerne til at aktivere eller deaktivere modtagelse af de pågældende typer e-mails.
  1. Tryk på menuikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på Indstillinger > Notifikationer.
  3. Tryk på Abonnerede e-mails.
  4. Brug afkrydsningsfelterne til at aktivere eller deaktivere modtagelse af de pågældende typer af e-mails.
  1. Tryk på tandhjulsikonet i toppen for at åbne Indstillinger.
  2. Tryk på Notifikationer.
  3. Tryk på Abonnerede e-mails.
  4. Brug skifteren til at aktivere eller deaktivere modtagelse af de pågældende typer e-mails.