Henvis nogen til Todoist

Business

At holde sig organiseret er svært -- derfor er det altid rart at få lidt hjælp. Så hvis nogen i dit liv kunne bruge en hjælpende hånd, så henvis dem til Todoist, og de vil da få to måneders gratis Todoist Premium. Og hvis de ender med at købe et Todoist Premium-medlemskab, får du også to gratis måneder.

Er jeg berettiget til at deltage?

Du er berettiget, hvis du bruger Todoists Free-løsning eller Todoist Premium. Du kan derefter henvise nogen til Todoist, og vedkommende får en gratis prøveperiode på Premium i to måneder. Hvis personen køber en Premium-konto, får du en belønning på to måneders gratis Premium.

Er den person, jeg henviser til Todoist, berettiget til at deltage?

Det eneste krav til personen, du henviser, er, at vedkommende aldrig tidligere må have købt Todoist Premium eller Todoist Business.

Desværre kan Todoist Business-brugere kun deltage ved først at konvertere til Todoist Premium. Læs FAQ'en nedenfor for instruktioner, og hold dig opdateret, da vi arbejder på en nemmere måde for Business-brugere.

Hvordan fungerer det?

Du skal blot dele dit henvisningslink med nogen, og når de følger linket og registrerer sig eller logger ind, modtager de to måneders gratis Todoist Premium.

For hver henvist person, der køber Premium, får du en belønning på to måneders gratis Premium.

Hvordan bruger jeg todoist.com/refer?

1. Besøg todoist.com/refer for at få dit unikke henvisningslink.
    • Hvis du ikke allerede er logget ind, bliver du bedt om at logge ind eller registrere dig på Todoist først.
  2. Del dit henvisningslink med en anden og anvend den tjeneste, du foretrækker: E-mail, Twitter, Facebook, Messenger eller WhatsApp.
  3. Når nogen besøger dit link, får de deres to måneders gratis Todoist Premium.
  4. Hvis de efterfølgende køber Todoist Premium på et hvilket som helst tidspunkt under eller efter prøveperioden, vil du opnå en belønning på to måneders Todoist Premium. Når dette sker, får du besked via e-mail.
  5. Din belønning vil automatisk blive overført til din konto.

FAQ

Q: Jeg er på Todoists Free-løsning. Hvordan vil min belønning blive tildelt?

A: Din belønning på to måneders gratis Premium vil automatisk blive overført til din konto.

Hvis du efter to måneder ikke optjener flere belønninger eller køber Todoist Premium, skifter din konto tilbage til Free-versionen.

Q: Jeg har allerede et Premium-abonnement, og jeg har abonneret via web. Hvordan vil min belønning blive tildelt?

A: Belønningen på to måneder gratis Premium automatosk vil blive tilføjet til din eksisterende Premium-tid.

Q: Jeg har allerede et Premium-abonnement, men jeg har abonneret via en app-butik (fx Apples App Store, Google Play Butik osv.). Hvordan vil min belønning blive tildelt?

A: Hvis du har abonneret på Todoist Premium via en app-butik, vil belønningen automatisk blive overført til din konto.

Som standard vil app stores dog ikke overføre din kredit til din konto. For at bruge din kredit skal du deaktivere automatisk fornyelse ved at følge disse instruktioner. Når dette er gjort, vil du begynde at bruge af de Premium-måneder, du har tjent gennem Henvisningsprogrammet.

Når du har opbrugt dine Premium-belønninger, kan du fortsætte dit abonnement som normalt ved manuelt at opgradere igen via app store.

Q: Jeg er en Todoist Business-bruger. Kan jeg deltage i Henvisningsprogrammet?

A: Nej, desværre kan Todoist Business-brugere ikke deltage på grund af den måde, hvorpå Henvisnings-belønningen uddeles, men vi håber at tilbyde et alternativ til Todoist Business-brugere i fremtiden.

Hvis du er en Todoist Business-bruger, og du gerne vil deltage i vores Henvisningsprogram, kan du ændre din kontostatus fra Business til Premium ved at annullere dit nuværende Business-abonnement (din resterende Business-tid konverteres automatisk til Premium-tid). Hvis du oplever nogen problemer under skiftet af abonnement, bedes du kontakte vores support-team.

Q: Hvor mange personer kan jeg henvise?

A: Der er ingen begrænsning på, hvor mange du kan henvise.

Q: Hvor mange belønninger kan jeg optjene?

A: Du kan optjene 1 belønning for hver henvist person, der registrerer sig til Todoist Premium med et maksimum på 6 belønninger pr. fortløbende periode på 365 dage.

Hvis du fx henviser 100 personer til Todoist, og 10 af dem ender med at købe et Premium-abonnement, får du i alt 6 belønninger svarende til 12 måneders Premium. De resterende 4 belønninger vil ikke blive krediteret og vil ikke blive overført til næste år.

Q: Hvad hvis jeg har henvist nogen, som har foretaget et køb, men jeg har aldrig modtaget en belønning?

A: Intet problem – kontakt venligst vores support-team og oplys den e-mail-adresse, der er knyttet til din Todoist-konto. I din e-mail skal du også sende os e-mail-adressen på den person, du har henvist, så vi kan kigge nærmere på hans eller hendes henvisning i vores system.

Q: Jeg har bemærket, at Henvisningsprogrammet kun er tilgængeligt på engelsk. Jeg er ikke-engelsktalende, kan jeg stadig deltage?

A: Absolut! Ikke-engelsktalende brugere er mere end velkommen til at deltage i Henvisningsprogrammet, men de fleste elementer i Henvisningsprogrammet er kun på engelsk på nuværende tidspunkt. Vi regner med at rulle det ud på andre sprog engang i fremtiden.

Ved at deltage i vores Henvisningsprogram accepterer du disse Vilkår og Betingelser.