Tilføj et projekt, etiket eller filter til favoritter

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Adskil dine opgaver med størst vægt fra den daglige støj ved at fastgøre vigtige projekter, etiketter og filtre til dine favoritter.

HC_-_Favorite_a_project__small_.gif

Alle Todoist-brugere kan tilføje et projekt til favoritter, men kun Todoist Premium eller Todoist Business-brugere kan tilføje en etiket eller et filter til favoritter.

Sådan fungerer det:

  1. Højreklik på det projekt, etiket eller filter, du vil tilføje til dine favoritter.
  2. Vælg Tilføj til favoritter i drop-down-menuen.
  3. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel:

HC_-_Favorite_a_project__large_.gif

  1. Øverst til venstre i Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Vælg, hvilket element du vil tilføje til dine favoritter.
    1. For at tilføje et projekt: Tryk på Administrer projekter nederst på din liste over projekter.
    2. For at tilføje en etiket: Tryk på Administrer etiketter nederst på din liste over etiketter.
    3. For at tilføje et filer: Tryk på Administrer filtre nederst på din liste over filtre.
  3. Tryk på hjerte-ikonet ud for projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at tilføje til favoritter.
  4. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel:

HC_-_Android_-_Favorite_project__small_.png

  1. Swipe mod højre på navnet på projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at føje til dine favoritter.
  2. Tryk på hjerte-ikonet.
  3. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel:

HC_-_iOS_-_Favorite_project__small_.png

    1. Højreklik på det projekt, etiket eller filter, du ønsker at tilføje til dine favoritter.
    2. Vælg Tilføj til favoritter i drop-down-menuen.
    3. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel:
Win10favourites.gif

Skjul et projekt, etiket eller filter fra favoritter

Du kan skjule et projekt, etiket eller filter fra favoritter, når du har brug for det.

HC_-_Unfavorite_a_project__large_.gif

  1. Højreklik på det projekt, etiket eller filter, du ønsker at fjerne fra dine favoritter.
  2. Vælg Skjul fra favoritter i drop-down-menuen.
  1. Øverst til venstre i Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Vælg, hvilket element du ønsker at fjerne fra dine favoritter.
    1. For at fjerne et projekt: Tryk på Administrer projekter nederst på din liste over projekter.
    2. For at fjerne en etiket: Tryk på Administrer etiketter nederst på din liste over etiketter.
    3. For at fjerne et filer: Tryk på Administrer filtre nederst på din liste over filtre.
  3. Tryk på det røde hjerte ud for projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at skjule fra favoritter. Det bliver gråt, hvilket angiver, at det ikke længere er favorit.
  1. Swipe mod højre på navnet på projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at fjerne fra dine favoritter.
  2. Tryk på hjerte-ikonet.
  1. Højreklik på det projekt, etiket eller filter, du ønsker at fjerne fra dine favoritter.
  2. Vælg Skjul fra favoritter i drop-down-menuen.

FAQ

Q: Kan jeg tilføje individuelle opgaver til mine favoritter?

A: Nej, du kan kun tilføje projekter, filtre eller etiketter til dine favoritter.

Q: Hvis jeg tilføjer en favorit på web, vises den da også på min telefon? Synkroniseres favoritter på tværs af alle mine enheder?

A: Ja, dine favoritter synkroniseres på tværs af dine enheder.

Q: Kan jeg ændre rækkefølgen på mine favoritter?

A: Ja, men kun inden for hver kategori af projekter, etiketter og filtre.

Favoritter vises i samme rækkefølge, som de vises i dine lister over projekter, etiketter og filtre. Så hvis du fx ønsker at have et projekt vist øverst i dine favoritter, skal du blot trække og slippe (Web, macOS, Windows) eller trykke og holde og derefter trække (Android, iOS) projektet til toppen af din liste over Projekter. Det ville så flytte til toppen af projektområdet i dine favoritter.

Du kan dog ikke ændre den rækkefølge, favoritkategorierne vises i: projekter, etiketter og derefter filtre.

Q: Vil mit projekt, etiket eller filter stadig være tilgængeligt fra dets oprindelige placering, når jeg tilføjer det til favoritter?

A: Ja.

Når du tilføjer et projekt, en etiket eller et filter til favoritter, er der ikke noget, der flyttes: En ny genvej til dit originale projekt, etiket eller filter tilføjes blot til dit navigationspanel. Du kan stadig tilgå originalen på samme måde som altid.

Det samme gælder, når du skjuler noget fra favoritter: intet bliver flyttet eller slettet; det er kun linket i dit navigationspanel der skjules.