Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Outlook?

Business

Du kan nemt omdanne en Outlook-e-mail til en ny Todoist-opgave eller -kommentar med Todoists tilføjelse til Outlook.

Her er først en hurtig kommentar fra Doists leder af Windows, Jan Kratochvíl:

"Tak for at du bruger Todoists tilføjelse til Outlook. Desværre har vi ikke planer om at udvikle denne tilføjelse yderligere. Vi håber i stedet på at kunne give dig en ny og bedre måde at understøtte Outlook i fremtiden. Vi kan ikke forpligte os til nogen deadlines på dette tidspunkt, så vi sætter pris på din tålmodighed."

Sådan fungerer tilføjelsen:

Tilføj en e-mail som en opgave

1. I Outlook vælger du den e-mail, du ønsker at gøre til en opgave.
  2. Klik på Opret opgave under Todoist-ikonet øverst til højre i fanen Hjem.
  3. En ny opgave vil blive indlæst i Todoist i højre side. Opgaven består af e-mailens titel med et link til e-mailen som indhold.
  4. Du kan udfylde yderligere oplysninger om opgaven, inklusiv etiketter, prioriteter, datoer eller opgaver ved hjælp af Kvik-tilføj mulighederne.
  5. Klik på Tilføj opgave.

Vedhæft en e-mail til en kommentar

1. I Outlook vælger du den e-mail, du ønsker at vedhæfte til en kommentar.
  2. Gå til kommentarerne for den opgave, du gerne vil vedhæfte e-mailen til, i Todoist-tilføjelsen.
  3. Klik på + knappen for at vedhæfte e-mailen til din kommentar.
  4. Du kan skrive yderligere noter i kommentarfeltet.
  5. Klik på Tilføj kommentar.
Når du har installeret plugin'et, kan du bruge Todoist direkte i Outlook ved at klikke på Todoist øverst til højre. Du har fuld adgang til Todoist, så du kan tilføje, udføre og se dine opgaver med mere, alt sammen uden at skulle åbne et nyt vindue.

FAQ'er

Q: Hvad er kravene for at kunne køre tilføjelsen?

A: Todoist til Outlook fungerer kun i Outlook 2007 eller nyere og understøtter kun 32-bit Outlook.

Q: Tilføjelsen vises uden for eller i den forkerte side af Outlook. Hvordan løser jeg dette?

A: Dette kan løses ved at aktivere indstillingen Optimer for kompatibilitet i Outlook:

Gå til Fil → Indstillinger → Generelt → Indstillinger for brugerflade options → vælg Optimer for kompatibilitet → klik på OK → genstart Outlook.

Q: Jeg har problemer med at tilføje Todoist til Outlook. Hvad skal jeg gøre?

A: Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at få Todoist til Outlook til at fungere:

• Ryd din tilføjelsescache i C:\Users\%userprofile%\AppData\Local\Todoist\Outlook\ (standardmappe). Du blot kan slette alt indholdet i denne mappe, da det alligevel genskabes, når du logger ind igen.
  • Afinstaller og geninstaller Todoists tilføjelse til Outlook.
  • Hvis tilføjelsen forårsager, at Outlook går ned, kan du deaktivere andre tilføjelser for at identificere, om en konflikt forårsager problemet.

Q: Jeg får et hvidt, tomt panel, hvor tilføjelsen bør være. Hvad kan jeg gøre for at fikse det?

A: Her er et par ting, du kan prøve:

• Prøv at ændre dine proxyindstillinger, hvis standard-proxyindstillingerne for Windows ikke gælder - forkerte proxyindstillinger forhindrer tilføjelsen i at blive indlæst.
  • Check med IT for eventuelle firewall/VPN-begrænsninger, der ville blokere todoist.* eller cloudfront.* – men hvis Todoist fungerer på web, bør det ikke være tilfældet.
  • Kontroller, om du er i et Active Directory-miljø og kører med Gruppepolitik. Hvis det er tilfældet, vil du skulle indstille følgende filer til Ubegrænset: adxregistrator.exe og Todoist.Helper.exe.
  • Som en test kan du deaktivere enhver anti-malware-software, der kører, og se om det tillader, at tilføjelsen indlæses.
  • Deaktiver alle andre tilføjelser for at identificere, om problemet skyldes en konflikt med andre tilføjelser.
  • Prøv at installere en ældre version af tilføjelsen.

Q: Når jeg klikker på en Outlook-baseret opgave i Todoist til web eller mobil, fører det ikke til noget. Hvorfor sker der ikke noget?

A: Outlook-baserede e-mail-opgaver kan kun tilgås fra Outlook-tilføjelsen, ikke andre steder.

Hvis du vil tilgå indholdet af dine e-mails på alle platforme, så prøv i stedet at videresende e-mails.

Q: Nogle gange klikker jeg på et e-maillink, men det åbner ikke korrekt, eller tilføjelsesprogrammet bruger evigheder på at søge.

A: Hvis du har flyttet den linkede e-mail ud af den mappe, den var i, da du oprettede opgaven, er linket blevet ugyldigt, og du vil ikke kunne bruge det længere. Hvis dette er tilfældet, kan du oprette en ny opgave fra e-mailens nye placering (og du ønsker måske også at slette den gamle opgave med det ugyldige link).

Q: Hvordor kan jeg ikke afinstallere Todoists tilføjelse til Outlook?

A: Dette kan skyldes programmer, der kører i baggrunden. Her er et par måder at løse dette:

• Luk Outlook, og kontroller Joblisten for at sikre, at alle forekomster af Todoist-processer er afsluttet. Prøv derefter at afinstallere tilføjelsen.
  • Genstart din computer i sikker tilstand og afinstaller derefter tilføjelsen fra Windows Kontrolpanel.
  • Prøv at installere tilføjelsen igen, og forsøg derefter at afinstallere den fra Windows Kontrolpanel.