Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Outlook?

Business

Du kan nemt omdanne en Outlook-e-mail til en ny Todoist-opgave eller -kommentar med Todoists tilføjelse til Outlook.

Her er først en hurtig kommentar fra Doists leder af Windows, Jan Kratochvíl:

"Tak for at du bruger Todoists tilføjelse til Outlook. Desværre har vi ikke planer om at udvikle denne tilføjelse yderligere. Vi håber i stedet på at kunne give dig en ny og bedre måde at understøtte Outlook i fremtiden. Vi kan ikke forpligte os til nogen deadlines på dette tidspunkt, så vi sætter pris på din tålmodighed."

Sådan fungerer tilføjelsen:

Tilføj en e-mail som en opgave

1. I Outlook vælger du den e-mail, du ønsker at gøre til en opgave.
  2. In the Home tab, click on Create Task under the Todoist icon in the top right.
  3. En ny opgave vil blive indlæst i Todoist i højre side. Opgaven består af e-mailens titel med et link til e-mailen som indhold.
  4. Du kan udfylde yderligere oplysninger om opgaven, inklusiv etiketter, prioriteter, datoer eller opgaver ved hjælp af Kvik-tilføj mulighederne.
  5. Klik på Tilføj opgave.

Vedhæft en e-mail til en kommentar

1. I Outlook vælger du den e-mail, du ønsker at vedhæfte til en kommentar.
  2. Gå til kommentarerne for den opgave, du gerne vil vedhæfte e-mailen til, i Todoist-tilføjelsen.
  3. Klik på + knappen for at vedhæfte e-mailen til din kommentar.
  4. Du kan skrive yderligere noter i kommentarfeltet.
  5. Klik på Tilføj kommentar.
Når du har installeret plugin'et, kan du bruge Todoist direkte i Outlook ved at klikke på Todoist øverst til højre. Du har fuld adgang til Todoist, så du kan tilføje, udføre og se dine opgaver med mere, alt sammen uden at skulle åbne et nyt vindue.

FAQ'er

Q: Hvad er kravene for at kunne køre tilføjelsen?

A: Todoist til Outlook fungerer kun i Outlook 2007 eller nyere og understøtter kun 32-bit Outlook.