Introduktion til søgning

Business

Søgefunktionen er den nemmeste måde at finde, hvad du leder efter i Todoist. Sådan bruger du søgning til at finde en opgave, projekt, etiket, filter eller kommentar:

1. Klik på søgefeltet i hovedmenuen. Kviksøgningsmenuen vil blive vist.
  2. Indtast søgetermer. En liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher søgetermerne, vil blive vist.
  3. Klik på det relevante søgeelement for at åbne det. Hvis du endnu ikke har fundet det, du leder efter, skal du klikke på Vis flere resultater nederst for at se flere resultater.

For at søge i opgavekommentarer, klikker du på panelet for Kommentarer øverst til højre i søgeresultaterne.

For at søge i udførte opgaver, skal du klikke på Søg i udførte opgaver under søgeresultaterne.

1. Tryk på forstørrelsesglas-ikonet i navigationen.
  2. Indtast søgetermer. En liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher søgetermerne, vil blive vist.
  3. Tryk på opgaven, projektet eller kommentaren for at åbne den.

Hvis du ikke fandt det, du leder efter, i listen, kan du trykke på fanerne Populære, Opgaver, Beskrivelser, Projekter, Sektioner, Kommentarer, Etiketter eller Filtre ovenfor for at se alle søgeresultaterne i den pågældende kategori.

1. Tryk på forstørrelsesglas-ikonet i navigationen.
  2. Indtast søgetermer. En liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher søgetermerne, vil blive vist.
  3. Vælg fanen Opgaver.
  4. Tryk på Søg i udførte opgaver nederst i søgeresultaterne.

Udførte opgaver, der matcher dine søgeord, vises. Tryk på et af søgeresultater for de udførte opgaver, hvilket åbner opgavevisningen. Du kan genaktivere en opgave ved at trykke på fluebenet ved siden af opgaven.

Hvis du vil se alle dine opgaver på tværs af alle dine projekter, skal du blot søge på vis alle i dit søgefelt.

Begræns din søgning

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du indsnævre dine søgeresultater efter dato, prioritetsniveau, projekt med mere ved at bruge forespørgsler i din søgning. Du kan fx skrive 7. august direkte i søgefeltet for at se alle opgaver, der forfalder d. 7. august. Her er et par eksempler:

Find hurtigt de ønskede resultater ved at indtaste en forespørgsel direkte i søgefeltet. Prøv fx at indtaste i dag & p1 for at se alle prioritet 1 opgaver, der forfalder i dag.
Søgning Resultat
7. august Opgaver der forfalder 7. august
I dag & p1 Opgaver med prioritet 1 der forfalder i dag
Næste 31 dage Opgaver der forfalder i de næste 31 dage
I morgen & p3 Opgaver med prioritet 3 der forfalder i morgen
@afventer Opgaver med etiketten @afventer
Etiket:afventer Opgaver med etiketten @afventer
30 dage Opgaver der forfalder i de næste 30 dage
Tildelt til:Henrik Jensen Opgaver der er tildelt til Henrik Jensen

Sådan søger du efter udførte opgaver

Somme tider ønsker du muligvis at vende tilbage til noget, du allerede er færdig med. Sådan søger du efter udførte opgaver:

1. Indtast søgeordene i søgefeltet Søg i toppen, og tryk på Enter.
  2. I bunden af søgeresultaterne klikker du på Søg i udførte opgaver.
  3. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dine søgeord.
  4. Du kan også genaktivere dem som normalt eller læse kommentarerne.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst på skærmen.
  2. Indtast søgeordene og tryk på Enter.
  3. I bunden af søgeresultaterne trykker du på Søg i udførte opgaver.
  4. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dine søgeord.
  5. Du kan også trykke på et af søgeresultaterne for udførte opgaver, hvilket åbner projektet, hvor det hører til.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst på skærmen.
  2. Indtast søgeordene.
  3. I bunden af søgeresultaterne trykker du på Søg i udførte opgaver.
  4. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dine søgeord.
  5. Du kan også trykke på et af søgeresultaterne for udførte opgaver, hvilket åbner projektet, hvor det hører til.

Søgning baseret på søgeord

Filtersøgning Hvad den gør
søgning: weekend Viser alle opgaver, der indeholder ordet "weekend"
søgning: december Viser alle opgaver, der indeholder ordet "december"

FAQ

Bliver opgaver i arkiverede projekter medtaget i søgeresultater?

Nej, det er ikke muligt at søge efter arkiverede projekter og deres opgaver.