Sådan bruger du søgefunktionen

Business

Søgefunktionen er den nemmeste måde at finde, hvad du leder efter i Todoist. Sådan bruger du søgning til at finde en opgave, projekt, etiket, filter eller kommentar:

1. Klik på søgefeltet Søg i toppen.
  2. Indtast de søgeord, du leder efter.
  3. Under søgefeltet vil du vil se nogle opgaver, projekter, etiketter og filtre, der matcher dine søgeord. Hvis du ser, hvad du leder efter, kan du klikke på det for at åbne det.
  4. Hvis du endnu ikke har fundet det, du leder efter, kan du se flere resultater ved at klikke på Vis flere resultater i bunden.
  5. Du vil da se alle de opgaver, der matcher dine søgeord. Når du finder opgaven, du leder efter, klikker du blot på den for at åbne den.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil søge i opgavekommentarer, klikker du på panelet for Kommentarer øverst til højre i dine søgeresultater.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil søge i udførte opgaver, skal du klikke på Søg i udførte opgaver under søgeresultaterne.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst til højre.
  2. Indtast de søgeord, du leder efter.
  3. Du får vist en liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher dine søgeord. Hvis du finder det, du leder efter, kan du trykke på det for at åbne det.
  4. Hvis du ikke fandt det, du leder efter, i listen, kan du trykke på fanerne Populære, Opgaver, Beskrivelser, Projekter, Sektioner, Kommentarer, Etiketter (Pro) eller Filtre (Pro) ovenfor for at se alle søgeresultaterne i den pågældende kategori.
  5. Når du finder det, du leder efter, trykker du blot på det for at åbne det.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst på skærmen.
  2. Indtast de søgeord, du leder efter.
  3. Du får vist en liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher dine søgeord. Hvis du finder det, du leder efter, kan du trykke på det for at åbne det.
  4. Hvis du ikke fandt det, du leder efter, i listen, kan du trykke på fanerne Populære, Opgaver, Beskrivelser, Projekter, Sektioner, Kommentarer, Etiketter (Pro) eller Filtre (Pro) ovenfor for at se alle søgeresultaterne i den pågældende kategori.
  5. Når du finder det, du leder efter, trykker du blot på det for at åbne det.
  1. Klik på forstørrelsesglasset øverst til venstre.
  2. Under søgefeltet vil du vil se nogle opgaver, projekter, etiketter og filtre, der matcher dine søgeord. Hvis du ser, hvad du leder efter, kan du klikke på det for at åbne det.
  3. Hvis du ikke har spottet din opgave endnu, kan du se flere resultater ved at klikke på Vis flere resultater i bunden.
  4. Du vil da se alle de opgaver, der matcher dine søgeord. Når du finder opgaven, du leder efter, klikker du blot på den for at åbne den.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil søge i opgavekommentarer, klikker du på panelet for Kommentarer øverst til højre for dine søgeresultater.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil søge i udførte opgaver, skal du klikke på Søg i udførte opgaver under søgeresultaterne.
Hvis du vil se alle dine opgaver på tværs af alle dine projekter, skal du blot søge på vis alle i din søgelinje.

Begræns din søgning

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du indsnævre dine søgeresultater efter dato, prioritetsniveau, projekt med mere ved at bruge forespørgsler i din søgning. Du kan fx skrive 7. august direkte i søgelinjen for at se alle opgaver, der forfalder d. 7. august. Her er et par eksempler:

Find hurtigt de ønskede resultater ved at indtaste en forespørgsel direkte i søgefeltet. Prøv fx at indtaste i dag & p1 for at se alle prioritet 1 opgaver, der forfalder i dag.
Søgning Resultat
7. august Opgaver der forfalder 7. august
I dag & p1 Opgaver med prioritet 1 der forfalder i dag
Næste 31 dage Opgaver der forfalder i de næste 31 dage
I morgen & p3 Opgaver med prioritet 3 der forfalder i morgen
@afventer Opgaver med etiketten @afventer
Etiket:afventer Opgaver med etiketten @afventer
30 dage Opgaver der forfalder i de næste 30 dage
Tildelt til:Henrik Jensen Opgaver der er tildelt til Henrik Jensen

Sådan søger du efter udførte opgaver

Somme tider ønsker du muligvis at vende tilbage til noget, du allerede er færdig med. Sådan søger du efter udførte opgaver:

1. Indtast søgeordene i søgefeltet Søg i toppen, og tryk på Enter.
  2. I bunden af søgeresultaterne klikker du på Søg i udførte opgaver.
  3. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dine søgeord.
  4. Du kan også genaktivere dem som normalt eller læse kommentarerne.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst på skærmen.
  2. Indtast søgeordene og tryk på Enter.
  3. I bunden af søgeresultaterne trykker du på Søg i udførte opgaver.
  4. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dine søgeord. Du kan også genaktivere ved at swipe mod højre eller slette opgaven permanent ved at swipe mod venstre.
  5. Du kan også trykke på et af søgeresultaterne for udførte opgaver, hvilket åbner projektet, hvor det hører til.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst på skærmen.
  2. Indtast søgeordene.
  3. I bunden af søgeresultaterne trykker du på Søg i udførte opgaver.
  4. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dine søgeord. Du kan også genaktivere ved at swipe mod højre eller slette opgaven permanent ved at swipe mod venstre.
  5. Du kan også trykke på et af søgeresultaterne for udførte opgaver, hvilket åbner projektet, hvor det hører til.

Søgning baseret på søgeord

Filtersøgning Hvad den gør
søgning: weekend Viser alle opgaver, der indeholder ordet "weekend"
søgning: december Viser alle opgaver, der indeholder ordet "december"

FAQ

Bliver opgaver i arkiverede projekter medtaget i søgeresultater?

Nej, det er ikke muligt at søge efter arkiverede projekter og deres opgaver.