Sådan bruger du søgefunktionen

Business

Søgefunktionen er den nemmeste måde at finde, hvad du leder efter i Todoist. Sådan bruger du søgning til at finde en opgave, et projekt eller en kommentar:

1. Klik på feltet Kvik-søgning i toppen.
  2. Indtast det søgeord, du leder efter.
  3. Under søgefeltet vil du vil se nogle opgaver, projekter, etiketter og filtre, der matcher dit søgeord. Hvis du ser den opgave, du leder efter, kan du klikke på den for at åbne den.
  4. Hvis du endnu ikke kan få øje på din opgave, kan se kigge flere resultater ved at trykke på Enter eller klikke på Vis flere resultater nederst.
  5. Du vil da se alle de opgaver, der matcher dit søgeord. Når du finder opgaven, du leder efter, klikker du blot på den for at åbne den.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil søge i opgavekommentarer, klikker du på panelet for Kommentarer øverst til højre for dine søgeresultater.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil søge i udførte opgaver, skal du klikke på Søg i udførte opgaver under søgeresultaterne.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst til højre.
  2. Indtast det søgeord, du leder efter.
  3. Du får vist en liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher dit søgeord. Hvis du finder det, du leder efter, kan du trykke på det for at åbne det.
  4. Hvis du ikke fandt det, du leder efter i listen, kan du trykke på fanerne Opgaver, Projekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor for at se alle søgeresultaterne i den pågældende kategori.
  5. Når du finder det, du leder efter, trykker du blot på det for at åbne det.
  1. Swipe ned fra toppen for at få vist søgefeltet.
  2. Indtast det søgeord, du leder efter.
  3. Du får vist en liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher dit søgeord. Hvis du finder det, du leder efter, kan du trykke på det for at åbne det.
  4. Hvis du ikke fandt det, du leder efter i listen, kan du trykke på fanerne Opgaver, Projekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor for at se alle søgeresultaterne i den pågældende kategori.
  5. Når du finder det, du leder efter, trykker du blot på det for at åbne det.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst til venstre.
  2. Under søgefeltet vil du vil se nogle opgaver, projekter, etiketter og filtre, der matcher dit søgeord. Hvis du ser den opgave, du leder efter, kan du klikke på den for at åbne den.
  3. Hvis du endnu ikke kan få øje på din opgave, kan se kigge flere resultater ved at trykke på Enter eller klikke på Vis flere resultater nederst.
  4. Du vil da se alle de opgaver, der matcher dit søgeord. Når du finder opgaven, du leder efter, klikker du blot på den for at åbne den.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil søge i opgavekommentarer, klikker du på panelet for Kommentarer øverst til højre for dine søgeresultater.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil søge i udførte opgaver, skal du klikke på Søg i udførte opgaver under søgeresultaterne.
Find hurtigt de ønskede resultater ved at indtaste en forespørgsel direkte i søgefeltet. Prøv fx at indtaste i dag & p1 for at se alle prioritet 1 opgaver, der forfalder i dag.

Begræns din søgning

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du indsnævre dine søgeresultater efter dato, prioritetsniveau, projekt med mere ved at bruge forespørgsler i din søgning. Du kan fx skrive 7. august direkte i søgelinjen for at se alle opgaver, der forfalder d. 7. august. Her er et par eksempler:

Søgning

Resultat

7. august

Opgaver der forfalder 7. august

I dag & p1

Opgaver med prioritet 1 der forfalder i dag

Næste 31 dage

Opgaver der forfalder i de næste 31 dage

7. januar

Opgaver der forfalder 7. januar

I morgen & p3

Opgaver med prioritet 3 der forfalder i morgen

@afventer

Opgaver med etiketten @afventer

Etiket:afventer

Opgaver med etiketten @afventer

30 dage

Opgaver der forfalder i de næste 30 dage

Tildelt til:Henrik Jensen

Opgaver der er tildelt til Henrik Jensen

Når du ser på dine søgeresultater, kan du udføre opgaver og omlægge dem som normalt. På iOS eller Android skal du blot swipe mod højre for at udføre eller swipe mod venstre for at omlægge opgaven.

Sådan søger du efter udførte opgaver

Somme tider ønsker du muligvis at vende tilbage til noget, du allerede er færdig med. Sådan søger du efter udførte opgaver:

1. Indtast et søgeord i søgefeltet Kvik-søgning i toppen, og tryk på Enter.
  2. I bunden af søgeresultaterne klikker du på Søg i udførte opgaver.
  3. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dit søgeord.
  4. Du kan også genaktivere dem som normalt eller læse kommentarerne.
  1. Åbn Todoist og træk ned fra toppen for at åbne søgefunktionen.
  2. Indtast et søgeord og tryk på Enter.
  3. I bunden af søgeresultaterne klikker du på Søg i udførte opgaver.
  4. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dit søgeord. Du kan også genaktivere ved at swipe mod højre eller slette opgaven permanent ved at swipe mod venstre.
  5. Du kan også trykke på et af søgeresultaterne for udførte opgaver, hvilket åbner projektet, hvor det hører til.
  1. Åbn Todoist og tryk på forstørrelsesglasset øverst til højre for at åbne søgefunktionen.
  2. Indtast et søgeord.
  3. I bunden af søgeresultaterne klikker du på Søg i udførte opgaver.
  4. Du kan nu se alle udførte opgaver, der matcher dit søgeord. Du kan også genaktivere ved at swipe mod højre eller slette opgaven permanent ved at swipe mod venstre.
  5. Du kan også trykke på et af søgeresultaterne for udførte opgaver, hvilket åbner projektet, hvor det hører til.
Hvis du bruger Todoist Premium, kan du indsnævre din søgning på udførte opgaver efter projekt, dato eller andre kriterier ved at bruge filterforespørgsler som fx "i dag" eller "#Arbejde" i din søgning. Dette er kun tilgængeligt på Windows, iOS og Android, men kommer snart til Web og macOS.