Udfør eller genaktiver en opgave

Business

At udføre opgaver er sikkert det, der giver mest tilfredsstillelse ved brugen af Todoist. Og hvis du udfører en opgave, der ikke var meningen, eller du har brug for at hente en udført opgave tilbage, har du også mulighed for at genaktivere opgaver.

Udfør en opgave

Du kan udføre en opgave på din to-do-liste i Todoist på ét trin:

Klik på cirklen til venstre for opgaven, du ønsker at udføre.
Klik på cirklen til venstre for opgaven, du ønsker at udføre.
Tryk på cirklen til venstre for opgaven, du ønsker at udføre.
Tryk på cirklen til venstre for opgaven, du ønsker at udføre.

Genaktiver en opgave

Der kan være gange, hvor du ved et uheld kommer til at udføre en opgave. Eller du udfører måske en opgave, og indser så, at der stadig er mere arbejde tilbage. I disse tilfælde kan du genaktivere opgaven:

1. Mens du er i projektvisning, klikker du på ikonet med tre prikker øverst til højre på din opgaveliste og vælger Vis udførte opgaver i menuen.
  2. Find den opgave, du ønsker at genaktivere, og klik på cirklen med fluebenet til venstre for opgaven.
  1. Mens du er i projektvisning, klikker du på ikonet med tre prikker øverst til højre på din opgaveliste og vælger Vis udførte opgaver.
  2. Find den opgave, du ønsker at genaktivere, og klik på cirklen med fluebenet til venstre for opgaven.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne og vælger Vis udførte opgaver.
  2. Find den opgave, du ønsker at genaktivere, og tryk på cirklen med fluebenet til venstre for opgaven.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne og vælger Vis udførte opgaver.
  2. Find den opgave, du ønsker at genaktivere, og tryk på cirklen med fluebenet til venstre for opgaven.
Når underopgaver udføres, forsvinder de. Hvis du ønsker at genaktivere disse opgaver, skal du klikke/trykke på "Vis udførte opgaver" i menuen øverst til højre, og du vil da kunne se de udførte opgaver nedenfor, hvor de blev udført - du kan derefter genaktivere dem derfra.

FAQ

Kan jeg få afspillet en lyd, når jeg udfører en opgave?

Ja, du kan! Du aktiverer dette i dine kontoindstillinger:
  1. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Scroll ned til Lyd og tryk på Lyd for udført opgave.
  4. Aktiver funktionen efter platform ved at trykke på skifteren ud for Mobil og/eller Skrivebord og web.
  1. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne af Todoist.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Generelt.
  4. Scroll ned til Lyd og tryk på Lyd for udført opgave.
  5. Brug skifteren til at aktivere funktionen til Mobil og/eller Skrivebord og web.
Denne funktion er ikke tilgængelig i vores Windows-apps. Du kan dog stadig aktivere funktionen via en browser.
  1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Generelt.
  4. Scroll ned til Lyd og brug skifteren til at aktivere funktionen til Skrivebord og/eller Mobil.

Kan jeg genaktivere tilbagevendende opgaver?

Udførelse af tilbagevendende opgaver kan kun fortrydes umiddelbart efter at forekomsten er udført ved at klikke på “fortryd” i popup-vinduet (web, Windows, macOS) eller ved at trykke på fortryd-popup'en (iOS, Android), der vises nederst på din skærm.

Det er ikke muligt at fortryde tidligere forekomster af opgaven. Hvis du fx har en opgave, der forfalder hver dag, og du udfører den i dag, kan du kun fortryde opgaven til i dag. Du kan ikke fortryde nogen tidligere forekomst af opgaven.

Bemærk, at du ikke vil kunne fortryde den tilbagevendende opgave, når popup-beskeden er væk. Du kan i stedet oprette en ny opgave eller blot omlægge din eksisterende opgave ved at tilføje en ny tilbagevendende forfaldsdato, der begynder på din forrige forekomst.

Hvordan udfører jeg permanent en tilbagevendende opgave?

Når du er færdig med at bruge din tilbagevendende opgave, kan du blot udføre den for altid:

Højreklik på opgaven og vælg Udfør for altid.
  1. Tryk på en opgave for at åbne opgavevisning.
  2. Tryk på android_three-dots-icon.svgikonet med tre prikker.
  3. Vælg Udfør for altid.
  1. Tryk på en opgave for at åbne opgavevisning.
  2. Tryk på ios_three-dots.svgikonet med tre prikker.
  3. Vælg Udfør for altid.

Kan jeg swipe for at udføre opgaver på Todoist til iOS og Android?

Helt sikkert! Standardadfærden for swiping på nuværende tidspunkt er at vælge opgaver, men du kan tilpasse dette. Hvis du ønsker at ændre, hvad der sker, når du swiper over en opgave, skal du gå til Indstillinger → Generelt → Swipe-handlinger og vælge den ønskede handling.

Når jeg genaktiverer en underopgave, vil det så også genaktivere dens overordnede opgave eller sektion?

Ja, når en underopgave genaktiveres, bliver alle dens overordnede elementer samtidig genaktiveret.