Opret en påmindelse til en anden

Business

Hvis du vil sikre dig, at et teammedlem ikke glemmer en opgave, kan du oprette en påmindelse til vedkommende.

Når du arbejder på et delt projekt, kan du oprette en påmindelse til en anden. Vedkommende vil så modtage den på den dato og det tidspunkt, du vælger, via af sin standard påmindelsesmetode – e-mail eller push-notifikation.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave i et delt projekt, klikker du på web_reminder.svgur-ikonet nederst til højre.
  2. Vælg den type påmindelse, du vil indstille (dato og tidspunkt eller før opgave).
  3. Afhængig af hvilken type påmindelse du har valgt, skal du indtaste et tidspunkt og en dato eller vælge et relativt tidspunkt.
  4. Klik på din avatar i højre side.
  5. Vælg den person, du ønsker at oprette påmindelsen for.
  6. Klik på Tilføj påmindelse.
  1. På nuværende tidspunkt kan du desværre ikke oprette en påmindelse for en anden på Windows 10. Brug web-appen i stedet.
  1. Tryk på en eksisterende opgave i et delt projekt.
  2. Tryk på android_reminder.svgur-ikonet.
  3. Tryk på Dato og tidspunkt og indtast en forfaldsdato og -tidspunkt.
  4. Tryk på android_submit.svgsend-ikonet.
  5. Tryk på din avatar i højre side.
  6. Vælg den person, du ønsker at oprette påmindelsen for.
  7. Tryk på android_submit.svgsend-ikonet.
  1. Tryk på en eksisterende opgave i et delt projekt.
  2. Tryk på ios_reminder.svgur-ikonet.
  3. Tryk på På et tidspunkt og dato.
  4. Vælg en forfaldsdato og -tidspunkt.
  5. Tryk på Underret.
  6. Vælg den person, du ønsker at oprette påmindelsen for.
  7. Tryk på Færdig.