Brug Todoist med din browser

Business

Når du surfer på nettet og ønsker at gemme dit nuværende webside til Todoist, kan du bruge Todoist-udvidelsen til at klare dette med få klik.

Todoist-udvidelsen er i øjeblikket tilgængelig til Google Chrome, Edge, Firefox, Opera og Safari.

Installation

Installer Todoist-udvidelsen i din browser her.

Hvis du bruger Todoist-udvidelsen med Firefox eller Google Chrome, har du et par ekstra funktioner end dem, der er angivet i denne artikel. Du kan tjekke en af nedenstående artikler for en komplet oversigt:

Sådan bruger du udvidelsen

Se din Todoist-opgaveliste

For at tage et hurtigt kig på Todoist fra din browser, klikker du på Todoist-ikonet i din udvidelseslinje øverst til højre. En kompakt visning af Todoist vises:

Den kompakte visning er en fantastisk måde at spare tid på: Du kan tilgå alle Todoists funktioner uden at skulle forlade din nuværende webside.

Tilføj et websted som en opgave ved at højreklikke

1. Gå til det websted, du ønsker at tilføje som en opgave.
  2. Højreklik et vilkårligt sted på siden og vælg Føj til Todoist.
  3. Du kan også markere en vilkårlig tekst på siden, højreklikke på den og derefter vælge Føj til Todoist. Den valgte tekst bliver derefter brugt som navnet på den nyoprettede opgave.

Tilføj et websted som opgave med Kvik-tilføj

Du kan også tilføje webstedet som en opgave ved at bruge Kvik-tilføj:

1. Klik på Todoist-ikonet i din udvidelseslinje øverst til højre.
  2. Klik på + -ikonet i den øverste bjælke for at åbne Kvik-tilføj.
  3. Klik på Tilføj websted som opgave nederst for at tilføje siden og URL'en som opgavens navn.
  4. Klik på Tilføj opgave for at gemme opgaven.