Få en faktura for Todoist Business

Business

Har du brug for en faktura på dine Todoist Business-betalinger? Intet problem!

Du kan nemt finde og downloade fakturaer på denne måde:

Du skal være team-admin for at kunne tilgå fakturaerne i admin-panelet i Todoist Business.
  1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  3. Vælg Todoist Business-admin.
  4. Gå til fanen Konto & Fakturering.
  5. Scroll ned til Faktureringshistorik.
  6. Find den faktura, du ønsker at downloade, og klik på den for at se den.

For at få momsfritagelse for betalinger og fakturaer, skal du sørge for at tilføje dit momsnummer og den tilknyttede adresse til dine Todoist Business-faktureringsoplysninger inden din næste betaling.