Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Pleexy?

Business

Hvad er Pleexy?

Pleexy er et automatiseringsværktøj, der gør Todoist til dit centrale kommandocenter for alle de tjenester, du bruger på internettet, såsom e-mail, noter, samarbejde, tracking-tjenester og meget mere.

Hvad gør Todoists Pleexy-integration?

Med Pleexy kan du forbinde Todoist til apps som Evernote, Gmail og Trello for at omdanne dine e-mails og noter til Todoist-opgaver.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Pleexy?

1. Gå til https://app.pleexy.com.

2. Klik på Todoist.

3. Godkend din Todoist-konto for at give Pleexy adgang til dine Todoist-data.

4. I listen over apps vælger du den app, du ønsker at forbinde til Todoist. Derefter følger du trinene for at oprette forbindelsen via Pleexy.

Hvordan bruger jeg Todoist med Pleexy?

Her er nogle af de ting, du kan gøre med Pleexy:

Oprette forbindelse mellem Todoist og Gmail

• Pleexy vil søge efter stjernemarkerede e-mails i indbakken og oprette opgaver til dem i din Todoist indbakke-visning.

• Angive opgavens prioritet baseret på e-mailens prioritet.

• Tilføje e-mailens indhold til opgaven i Todoist.

Oprette forbindelse mellem Todoist og Trello

• Pleexy vil tage Trello-cards, der er tildelt til dig, fra alle boards og lister og oprette opgaver i dit Todoist Indbakke-projekt.

• Tage Trello-checklister og omdanne dem til Todoist-underopgaver.

Oprette forbindelse mellem Todoist og Evernote

• Pleexy vil tage to-dos fra dine notesbøger i Evernote og omdanne dem til Todoist-opgaver i det projekt, du har valgt.

• Gruppere alle to-dos fra en note som underopgaver under en overordnet opgave i Todoist.