Hvordan får jeg penge tilbage?

Business

Hvis du annullerer dit Premium- eller Business-abonnement inden for 30 dage af købet, er du muligvis berettiget til fuld refusion. Sådan ansøger du om refusion:

Todoist Premium

Kontakt vores support-team for at anmode om refusion af køb foretaget via Todoists webside eller Google Play Butik.

Apple tillader os ikke (eller nogen andre udviklere) at behandle refusioner for betalinger foretaget gennem deres butik. Hvis du har købt via App Store, bedes du kontakte Apple direkte med din anmodning om refusion.

Køb af Todoist Premium foretaget via Microsoft Store kan hverken refunderes af Doist eller Microsoft. På nuværende tidspunkt anerkender Microsoft ikke leverandørers tilbagekøbspolitik for køb foretaget i Microsoft Store. Yderligere oplysninger finder du i Microsoft Stores Salgsbetingelser.

Todoist Business

Før vi kan behandle din refusion, kræver det, at du først annullerer dit Business-team:

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre og vælg Todoist Business-admin.
  3. Dernæst vælger du fanen Konto & Fakturering i venstre side.
  4. Klik på Annuller Todoist Business og bekræft, at du ønsker at annullere Business-teamet ved at vælge årsagen, indtaste din Todoist-adgangskode og klikke på Annuller Todoist Business.

Når dette er gjort så kontakt vores support-team med din anmodning om tilbagebetaling og oplys din betalingskvittering eller dit ordrenummer.