Sådan annullerer du dit Premium-abonnement

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

For at annullere dit Premium-abonnement skal du blot stoppe det fra automatisk at forny sig selv. For at gøre dette, skal du slå det fra baseret på den betalingsmåde du brugte:

Kreditkort

Kreditkortbetalinger foretaget via Todoist vil som standard blive automatisk fornyet. Sådan slår du det fra:

  1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre og vælg Indstillinger.
  3. Dernæst vælger du i venstre side fanen Abonnement.
  4. Klik på Annuller abonnement og bekræft, at du vil annullere abonnementet ved at klikke på Ja, annuller.
Kreditkortbetalinger foretaget via Todoist før 15. juni, 2018, fornyes ikke automatisk.

PayPal

PayPal-betalinger foretaget via Todoist fornyes ikke automatisk.

App Store

App Store-abonnementer fornyes som standard automatisk, så du skal manuelt annullere dem. Muligheden for at annullere autofornyelse finder du ved at se dit Apple ID i iTunes eller App Store og derefter vælge "Abonnementer".

Google Play Butik

Abonnementer købt via Google Play Butik fornyes eller fornyes ikke automatisk afhængigt af mange faktorer. Tjek din Google Play Butik-konto og kontroller, om der findes et tilbagevendende Todoist-abonnement der. Hvis der gør, kan du fjerne det direkte derfra.

Microsoft Store

Todoist Premium-betalinger foretaget via Microsoft Store fornyes ikke automatisk.

FAQ

Q: Hvis jeg annullerer mit Premium-abonnement, bliver jeg da ført tilbage til den gratis løsning med det samme?

A: Nej, du kan bruge dit Todoist Premium, indtil det udløber. Du vil da automatisk blive ført tilbage til den gratis løsning.

Q: Jeg har annulleret mit abonnement inden for 30 dage. Hvordan får jeg pengene tilbage?

A: Se venligst vores artikel om refusioner for instruktioner i, hvordan du får din betaling refunderet afhængigt af din platform.