Kan jeg deaktivere automatisk fornyelse af mit Business-abonnement?

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Hvis du ikke ønsker, at dit Business-abonnement automatisk fornyes, kan du deaktivere det ved at fjerne dine kreditkortoplysninger. Sådan gør du:

  1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre og vælg Todoist Business-admin.
  3. Dernæst vælger du i venstre side fanen Konto & Fakturering.
  4. Klik på Fjern mit kort.

FAQ

Q: Hvad sker der, når mit Business-abonnement udløber, og jeg ikke har et aktivt kort?

A: Du og dit team vil ikke kunne bruge nogen af Business-funktionerne som fx at tilføje filer, men du har stadig adgang til alle dine projekter og opgaver.

Q: Jeg har tilføjet et aktivt kort igen, efter at mit Business-abonnement udløb. Vil mit abonnement automatisk genaktiveres/fornyes?


A: Ja, dit abonnement genaktiveres eller fornyes automatisk. Hvis du har tilføjet et aktivt kort, men du stadig ikke kan bruge Business-funktionerne, bedes du kontakte vores support-team.