FAQ angående sikkerhed, privatliv og GDPR

Business

Har du et spørgsmål om vores sikkerhed, brugervilkår, privatlivspolitik eller overholdelse af GDPR? Læs videre for svar:

Hvad er GDPR?

General Data Protection Regulation (GDPR) er en regulering, der skal hjælpe borgere og indbyggere i EU med at beskytte deres personoplysninger ved at præcisere, hvordan sådanne data indsamles, behandles og lagres. Hos Doist har vi opfyldt betingelserne fuldt ud siden 25. maj, 2018.

Opfylder Doist GDPR-betingelserne?

Ja. Doist og vores tjenester, Todoist og Twist, har været fuldt ud i overensstemmelse med GDPR siden 25. maj, 2018.

Kan vores kunder bruge Doist-produkter og -tjenester uden at risikere brud på GDPR?

Ja, fra vores side. Hvis jeres kunder befinder sig et sted, hvor GDPR anvendes, skal de selvfølgelig sørge for, at deres egen forretningsmetoder er i overensstemmelse med GDPR.

Hvilke typer personlige oplysninger indsamler Doist?

Når du registrerer dig på Todoist og/eller Twist, giver du os frivilligt oplysninger såsom dit navn og din e-mail-adresse. Du kan til enhver tid tilgå og opdatere disse oplysninger i dine personlige Kontoindstillinger.

Derudover giver du os tilladelse til at bruge følgende data, når du bruger vores tjenester:

• E-mail
      • IP-adresse
      • Enheds-ID
      • Navn og efternavn (valgfrit, behandles ikke)
      • Job (valgfrit, behandles ikke)
      • Telefonnummer (valgfrit, behandles ikke)
      • CVR-nummer (valgfrit)
      • Faktureringsadresse (for Pro- og Business-konti)

Hvorfor indsamler Doist personlige oplysninger?

De oplysninger, vi indsamler, er nødvendige for, at vi kan levere dig vores tjenester og bruges til at forbedre Twist og Todoist.

Hvordan tilgår og eksporterer jeg mine personlige oplysninger?

For at få eksporteret dine personlige oplysninger, bedes du kontakte vores support-team.

Vi giver fuld adgang til data via vores API, som giver dig mulighed for at hente de personlige oplysninger, der blev leveret til os og/eller overføre dem til en anden controller. Du kan finde vores API til Twist og Todoist her:

https://developer.todoist.com/sync/v7/#getting-started

https://developer.twistapp.com/v2/

Bemærk venligst, at betalingsoplysninger og integrationer ikke er tilgængelige via vores API. Såfremt du ønsker at få disse oplysninger, bedes du kontakte vores support-team.

Hvordan behandler Doist data?

Doist betragtes som en dataprocessor, hvilket betyder at Doist styrer, hvordan dine brugerdata behandles og er ansvarlig for de data, der skal behandles efter GDPR-reglerne. Selvom Doist ejer koden, databaserne og alle rettigheder til Todoist- og Twist-applikationerne, bevarer du alle rettigheder til dine data.

Når det er absolut nødvendigt, anvender vi GDPR-kompatible tredjepartstjenester og hostingpartnere som Stripe, AWS og Google Workspace. I disse tilfælde træffer vi de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vi er GDPR-kompatible, når vi sender og modtager data fra tredjeparten.

Tjek Todoists politikker for sikkerhed og privatliv og Twists politikker for sikkerhed og privatliv for yderligere information.

Har I en liste over relevante tredjepartstjenester?

Ja. Når det er nødvendigt, bruger vi følgende GDPR-kompatible tredjepartstjenester:

• Amazon Web Services
  • Baremetrics
  • CloudBees Rollout
  • Datadog
  • Facebook
  • Firebase
  • Google Analytics
  • MailChimp
  • Mailgun
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Visual Studio App Center
  • PartnerStack
  • PayPal
  • SendGrid
  • Sentry
  • Stripe
  • Zendesk

Behandler I data uden for EU?

Ja, vi gør. Vi behandler data i Nord Virginia, USA, ved hjælp af Amazon Web Services (AWS). Vi indsamler så lidt data som muligt, og alle data krypteres ved hjælp af AES 256-kryptering.

Sælger I nogensinde data?

Nej, vi sælger aldrig data.

Opbevarer I personlige data, efter jeg har slettet min konto?

Når du sletter din konto, fjernes alle dine personlige data fra vores produktionssystemer. Vi gemmer kun en krypteret kopi af dine data i vores backuparkiver i 90 dage. Efter denne periode slettes alle data tilknyttet din konto permanent. Bemærk, at vi ikke leverer den krypterede kopi fra vores backup-arkiver efter anmodning.

Tilbyder Doist en databehandlingsaftale?

Ja. Vi tilbyder en databehandlingsaftale, der på forhånd er underskrevet på vegne af Doist. Den kan færdiggøres ved at udfylde dine detaljer og underskrive den her.

Hvordan sikres personlige data?

Vi begrænser medarbejderes adgang til personlige data til et meget begrænset antal ansatte, hvilke er dem der udelukkende har brug for adgangen for at kunne forbedre Todoist og Twist.

Vi tester, vurderer og evaluerer regelmæssigt effektiviteten af vores processer og teknologi.

Vi bruger kryptering til at beskytte data.

Hvordan krypteres personlige data?

Når brugerdata er gemt på servere og i databaser, bruger Doist AES 256-kryptering. Når data sendes eller modtages, krypteres de med TLS 1.1 eller derover. Data-backups på vores servere er krypteret med AES256 og signeret af RSA med 2048-nøglelængde.

Derudover opretter Todoist dagligt automatiske backups i appen til Pro- og Business-brugere. Vi træffer de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at disse er godt beskyttede ved at opretholde et sikkerhedssystem, der forhindrer uautoriseret adgang.

Da GDPR har forskellige krav, vil jeres krav til overholdelse afhænge af jeres specifikke omstændigheder. Hvis I har særlige spørgsmål eller behov, bedes I kontakte vores support-team.