Indstil notifikationskanaler på Android

Business

Vælg, hvordan du modtager forskellige slags notifikationer fra Todoist på din Android-enhed. Du kan vælge mellem en lyd, en vibration eller ingen af delene, når du får en påmindelse. Sådan tilpasser du dine notifikationskanaler:

Notifikationskanaler understøttes kun på Android Oreo 8.0 og nyere
    1. Tryk på mere-ikonet øverst til venstre.
    2. Scroll ned og tryk på Indstillinger.
    3. Tryk på Notifikationer.
    4. Tryk på Gå til primære indstillinger for at gå til din side med Android-notifikationskanaler.
    5. Her kan du vælge, hvordan du ønsker at modtage fire forskellige slags notifikationer:
      • Dagligt overblik er et dagligt sammendrag af dine opgaver, der forfalder i dag, samt alle opgaver, der er forfaldne.
      • Filoverførsel er en notifikation, der vises, mens en fil uploades til en kommentar. Den forsvinder, når filen er overført.
      • Deling er alle notifikationer fra delte projekter, som fx kommentarer, opgavetildelinger med mere.
      • Påmindelser er alle de notifikationer, du får fra Todoists påmindelser.
    6. Du skal blot trykke på en hvilken som helst notifikationstype for at angive, om du vil modtage lyd, vibrationer, et visuelt display eller flere andre muligheder. For yderligere detaljer om de forskellige notifikationsmuligheder kan du læse afsnittet "How we can set things up" i denne artikkel på Androidcentral.com.