Ryd dine browser-cookies

Business

Hvis du har problemer med Todoist, og det ikke løses ved at logge ud og ind igen, kan du prøve at rydde dine browser-cookies.

Sådan rydder du dine Todoist-cookies på forskellige browsere:

Chrome

1. Åbn Chrome Indstillinger.
  2. Scroll ned til bunden, og klik på Avanceret.
  3. Klik på knappen Indstillinger for websites i afsnittet Sikkerhed og privatliv.
  4. Klik på Cookies.
  5. Under Se alle cookies og websitedata søger du efter "Todoist" og sletter alle Todoist-relaterede emner.
  6. Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.

Firefox

1. Åbn menuen Indstillinger i Firefox.
  2. I venstre side vælger du Privatliv & Sikkerhed.
  3. Klik derefter på knappen Administrer data…
  4. Søg efter "Todoist" og vælg Fjern alle viste.
  5. Klik på Gem ændringer og bekræft i pop-op-vinduet ved at klikke på Fjern.
  6. Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.

Safari

1. Åbn Safari Indstillinger.
  2. Klik på Indstillinger og klik derefter på Sikkerhed & privatliv.
  3. Under "Cookies og data fra websider" vælger du Administrer webside data...
  4. Søg efter alle Todoist-relaterede emner og klik på Fjern.
  5. Genindlæs Safari og log derefter ud og ind på Todoist.

Internet Explorer

1. Åbn Internet Explorer og klik på knappen Funktioner.
  2. Gå til Sikkerhed og vælg derefter Slet browserdata.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Cookies og webstedsdata, og vælg derefter Slet.

Microsoft Edge

1. Åbn Microsoft Edge Indstillinger.
  2. Under Clear browsing data vælger du Choose what to clear.
  3. Vælg afkrydsningsfeltet Cookies and saved website data og derefter Clear.