Har du problemer med Todoist?

Business

Hvis du har problemer med Todoist, er her nogle måder at løse almindelige problemer på.

Log ud og log ind

Uanset om du har problemer med at synkronisere med serveren eller oplever en mindre fejl, du ikke kan slippe af med, så prøv at logge ud og ind igen. Mange mindre problemer kan løses på denne måde, heriblandt anvendelse af kreditter til Todoist Premium, forkert optælling af opgaver med mere. Her er links til instruktioner for den platform, du bruger:

1. Log ud af Todoist.
  2. Log ind på Todoist igen.

Ryd browserens cache

Hvis det ikke løser problemet, at du logger ud og ind, så prøv at rydde din browsers cache.

Tilføj Todoist til din browsers hvidliste (liste over godkendte apps)

For at sikre, at Todoist-cookies fungerer korrekt i din browser, skal du tilføje Todoist til din browsers hvidliste.

Geninstaller app'en

Hvis du stadig oplever problemer, kan du prøve at geninstallere app'en.