Tilføj Todoist til din browsers hvidliste (liste over godkendte apps)

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Sådan sikrer du dig, at du kan bruge cookies korrekt med Todoist på din browser:

Chrome

1. Åbn Chrome Indstillinger.
  2. Scroll ned til bunden, og klik på Avanceret.
  3. Klik på knappen Indstillinger for websites i afsnittet Sikkerhed og privatliv.
  4. Klik på Cookies.
  5. Klik på Tilføj ud for Tillad.
  • Indtast [*.]todoist.com og klik Tilføj.
  • Indtast [*.]cloudfront.net og klik Tilføj.
  • Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.
  • Firefox

1. Åbn menuen Indstillinger i Firefox.
    2. I venstre side vælger du Privatliv & Sikkerhed.
    3. Klik på knappen Undtagelser under Cookies og Site Data.
    • Indtast https://todoist.com og klik på Tillad.
    • Indtast https://cloudfront.net og klik på Tillad.
  • Klik på Gem ændringer.
  • Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.
  • Safari

På nuværende tidspunkt kan du ikke hvidliste tredjeparts-websider på Safari. Du kan kun aktivere cookies for tredjeparts-websider som fx Todoist, eller helt blokere tredjeparts-cookies.

Læs mere om administrering af cookies på Safari.

Internet Explorer

1. Åbn Internet Explorer, vælg knappen Værktøjer og vælg derefter Internet-indstillinger.
    2. Vælg fanen Sikkerhed, vælg Betroede websteder og klik på Websteder.
    • Indtast https://todoist.com og klik på Tilføj.
    • Indtast https://cloudfront.net og klik på Tilføj.
  • Genindlæs Internet Explorer og log derefter ud og log ind på Todoist.
  • Microsoft Edge

På nuværende tidspunkt kan du ikke hvidliste tredjeparts-websider på Microsoft Edge. Du kan kun aktivere cookies for tredjeparts-websider som fx Todoist, eller helt blokere tredjeparts-cookies.

Læs mere om, hvordan og hvorfor Microsoft Edge virker på denne måde.