Sådan aktiverer du manuelt dit App Store-abonnement i Todoist

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Hvis du har et aktivt Todoist-abonnement via App Store, men ikke kan bruge nogen Premium-funktioner, kan du prøve følgende:

Hvis du har købt et Todoist-abonnement via macOS App Store:

1. Åbn Todoist-app'en.
    2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre, og vælg Todoist Premium.
    3. Klik på Opdater abonnement under knappen Opgrader nu.

Hvis du har købt et Todoist-abonnement via iOS App Store:

1. Åbn Todoist-app'en.
    2. På Todoists hovedskærm trykker du øverst til højre på tandhjuls-ikonet.
    3. Vælg Todoist Premium.
    4. Tryk på Opdater abonnement under knappen Abonner nu.
Opdatering af abonnement fungerer kun på den platform, du har brugt til at købe Todoist-abonnementet. For eksempel kan iOS App Store-køb kun aktiveres eller fornys i iOS Todoist-app'en.