Kopier et link til en opgave

Business

Der kan være tidspunkter, hvor du ønsker at linke til en opgave i et dokument, i en chat eller i dine egne noter. Sådan kopierer du linket til en opgave på blot få trin:

1. Klik på ikonet med tre prikker til højre for opgaven.
  2. Klik på Kopier link til opgaven.
  3. Linket kopieres automatisk til din udklipsholder.
  4. Indsæt linket, hvor du har brug for det.
  5. Klik på linket for at åbne opgaven i Todoist.
  1. Højreklik på opgaven og vælg Mere.
  2. Klik på Kopier link til opgaven.
  3. Linket kopieres automatisk til din udklipsholder.
  4. Indsæt linket, hvor du har brug for det.
  5. Klik på linket for at åbne opgaven i Todoist.
På nuværende tidspunkt kan du ikke få et link til en opgave på Android eller iOS. Dette er dog noget, vi muligvis vil overveje at udvikle i fremtiden.
Du kan også dele et link til en opgave med en anden, så længe vedkommende har adgang til det delte projekt.