Ændringer af Todoist Premium-løsningen i december, 2018

Business

Den 1. december, 2018, foretog vi en række ændringer af Todoists løsninger og priser. Det var det første trin i vores langsigtede plan om at give alle vores brugere en mere enkel, værdibaseret prisstruktur, uanset hvilken løsning man bruger.

Her er opsummering af ændringerne af Todoist Premium, der trådte i kraft den 1. december, 2018:

Todoist Premium prisændring

Prisen på Todoist steg fra ca. 194 DKK til 300 DKK pr. år (svarende til 25 DKK/bruger/måned, faktureret årligt).

Kunder, der har opgraderet til Todoist Premium før 1. december, 2018, vil kunne få Todoist Premium til den gamle prissætning for altid (ca. DKK 194/år). Kunder mister kun adgangen til den gamle prissætning, hvis de annullerer deres Todoist Premium-abonnement.

Nye grænse for antal af Premium-projekter

For Premium-kunder øgede vi grænsen fra 200 til 300 aktive projekter.

Månedlig fakturering af Todoist Premium på iOS og Android

Den 1. december 2018 introducerede vi muligheden for månedlige abonnementer til brugere, der abonnerer via Apples App Store eller Google Play Butik. Den månedlige abonnementspris for Todoist Premium er 28,50 DKK/måned.

FAQ'er

Q: Hvorfor har I justeret prissætningen?

A: Dette var vores første trin i en langsigtet plan om at gøre prisstrukturerne på Todoist Premium og Business meget mere enkle og værdibaserede. Vi ønsker at give vores gratisbrugere større værdi fra det øjeblik, de registrerer sig, og derefter skalere adgangen til de mere avancerede funktioner til vores Premium- og Business-brugere. Gennemførelsen af denne plan vil sandsynligvis ske i flere faser i løbet af 2019.

Vi planlægger at rulle nye løsninger og funktioner ud i flere faser i løbet af 2019, men vi kommer ikke til at foretage yderligere prisændringer.

Todoists prisstruktur og Premium-abonnementer havde ikke ændret sig siden Todoist blev lanceret i 2007, og vi tror, at denne udvikling vil give alle vores brugere meget mere værdi til en pris, der stadig er meget konkurrencedygtig .

Q: I annoncerer, at den gamle pris er 29 USD, men den gamle pris i euro er 32 €. Bør prisen ikke være ca. 25 € baseret på realtidskursen?

A: Prisforskellen kan forklares ved, at prisen i euro inkluderer moms, mens prisen i USD ikke gør det. Derudover tilpasser vi ikke dagligt den internationale prissætning efter realtidskursen, men snarere på årsbasis. Den overordnede grund til at sætte prisen til 32 € er at holde vores priser konsistente på tværs af platforme og europæiske lande.

Q: I 2015 betalte jeg 40 AUD for Premium. Nu annoncerer I den gamle pris som 45 AUD. Hvorfor er der en stigning?

A: På grund af kursudsving og inflation kan den nuværende "gamle" pris være højere i forhold til tidligere år. Hvis du i øjeblikket ikke har et aktivt abonnement eller et, der automatisk bliver fornyet, betaler du dette års korrigerede "gamle" pris. Du vil fortsætte med at betale dette års "gamle" pris for fremtidige fornyelser, som ikke vil blive udsat for yderligere prisstigninger.

Q: I reklamerer med en månedlig pris, men jeg kan kun vælge et årligt abonnement. Kan jeg købe Premium til den gamle pris og faktureres hver måned?

A: Nej. Det er ikke muligt at købe Premium til den gamle pris og vælge månedlig fakturering. Du har kun mulighed for at blive faktureret månedligt, hvis du køber et Premium-abonnement til den nye pris via App Store eller Google Play Butik.

Q: Mit abonnement udløber i 2019 og vil ikke automatisk blive fornyet. Hvor lang tid efter mit abonnement udløber har jeg til at forny det og bevare min gamle pris?

A: Hvis du har købt Premium direkte fra vores webside og dit abonnement udløber, har du 30 dage til at forny dit abonnement og bevare den gamle pris. Hvis du beslutter dig for at abonnere igen, vil du blive faktureret den gamle pris for alle fremtidige fornyelser.

Hvis du har købt Premium via Apples App Store, Google Play Butik eller Microsoft Store, vil du kun kunne beholde den gamle pris, hvis du fornyer dit abonnement direkte via vores hjemmeside inden for 30 dage. Hvis du fornyer det via Apples App Store, Google Play Butik eller Microsoft Store efter dit abonnement er udløbet, bliver du opkrævet den nye pris.

Q: Mit abonnement fornyes automatisk i 2019. Vil jeg blive faktureret den gamle pris?

A: Ja. Du vil automatisk blive faktureret den gamle pris for alle fremtidige fornyelser.

Q: Jeg abonnerer på Todoist Premium gennem App Store og måtte annullere mit abonnement for at bruge den gratis Premium-tid, jeg havde optjent gennem promoveringskoder/Todoists Henvisningsprogram. Vil jeg blive faktureret til den forhøjede pris på min næste faktura, når jeg igen abonnerer?

A: Hvis du var nødt til at annullere dit nuværende Premium-abonnement for at bruge din optjente Premium-tid, vil du kun være i stand til at beholde den gamle pris, når du fornyer dit abonnement direkte via vores webside inden for 30 dage efter, at dit abonnement udløber. Hvis du fornyer det via Apples App Store efter dit abonnement er udløbet, bliver du opkrævet den nye pris.