Brug en skabelon fra todoist.com/templates

Business

I stedet for at starte fra bunden kan du oprette dit næste projekt ved at bruge en skabelon fra todoist.com/templates. Vælg mellem 50 skabeloner til at hjælpe dig med at planlægge et mødedesigne et produktangive dit nytårsforsæt og meget mere.

Sådan opretter du et nyt projekt vha. en skabelon

1. Gå til todoist.com/templates.
  2. Gennemse kategorierne for at finde den skabelon, du leder efter.
  3. Klik på Brug skabelon øverst til højre.
  4. Bekræft, at du vil importere denne skabelon til Todoist ved at trykke på Brug denne skabelon i bunden.

5. Skabelonen vil blive importeret til dit Todoist som et nyt projekt.
Hvis du ikke kan finde, det du har brug for på todoist.com/templates, så lad os vide, hvad du har brug for ved at udfylde denne brugerundersøgelse. Bemærk også, at hvis du har et projekt, du ofte bruger, kan du eksportere det til en skabelon, så du selv kan genbruge den.