Administrer dine faktureringsoplysninger for Todoist Premium

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Administrer dine faktureringsoplysninger og hold dine kortoplysninger opdaterede, så dit Premium-abonnement forbliver aktivt.

Sådan opdaterer du dine faktureringsoplysninger:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Gå til fanen Abonnement.
  3. Klik på Opdater under Faktureringsoplysninger.
  4. Opdater dit navn, adresse, land og momsnummer (hvis det er relevant).updatebillinginformation.png
  5. Klik på Opdater.

Personlige oplysninger for køb foretaget gennem Todoist kan kun opdateres via web-app'en.

Du kan opdatere dine kortoplysninger på denne måde:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Gå til fanen Abonnement.
  3. Klik på Opdater under Betalingsmetode.
  4. Indtast dine nye kortoplysninger.updatepaymentmethod.png
  5. Klik på Opdater.

Kortoplysninger for køb foretaget gennem Todoist kan kun opdateres via web-app'en. For at opdatere dine kortoplysninger for køb af Todoist Premium via nogen af app-butikkerne bedes du gå til den respektive butik.