Momsfritagede fakturaer og betalinger

Business
Momsfritagelse er kun mulig for betalinger foretaget i EUR, DKK, SEK, NOK eller GBP.

Todoist Business

Som Todoist Business-admin kan du automatisk få momsfritagelse for dine betalinger og fakturaer. Alt du skal gøre er at tilføje dit momsnummer og den tilknyttede adresse til din konto før din næste betaling. Sådan gør du:

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  3. Vælg Todoist Business-admin.
  4. Gå til fanen Konto & Fakturering.
  5. Udfyld din faktureringsadresse og indtast dit momsnummer.
Hvis du ikke har oplyst et momsnummer, før din betaling gennemføres og har brug for en momsfritaget faktura og en refusion, bedes du kontakte vores support-team. Husk at tilføje dit momsnummer, før din næste betaling forfalder!

Todoist Premium

Vi tilbyder i øjeblikket ikke automatisk momsfritagelse for Premium-fakturaer og -betalinger. Hvis du ønsker, at dit abonnement og dine fakturaer skal være momsfritaget ved betaling, anbefaler vi, at du i stedet skifter til et Business-abonnement. Når du har tilmeldt dig et Business-abonnement, følger du ovenstående trin for at tilføje dit momsnummer til din Business-konto.

Momsrefusion for Premium

Hvis du har tilføjet dit momsnummer til dine Todoist Premium-faktureringsoplysninger, er du stadig berettiget til at få momsrefusion for dit Premium-køb. Kontakt vores support-team for anmodning om tilbagebetaling af moms.

Momsrefusioner er kun tilgængelige for Todoist Premium-køb foretaget direkte via vores webside. Vi er desværre ikke i stand til at behandle momsrefusion for køb foretaget via Apples App Store, Google Play Butik eller Microsoft Store. For at få momsrefusion for et køb i en App Store, bedes du kontakte den relevante leverandør.